Bune de știut (2)

Seria “Bune de știut” este despre tot ce mi-a plăcut în săptămâna precedentă și mi-ar plăcea să știți și voi. Fie că e vorba de campanii, știri, articole de pe bloguri sau recomandări personale, le veți regăsi aici în fiecare duminică. 

De Ziua Scrisului de Mână și tu faci fapte bune

Pe 23 ianuarie este Ziua Internationala a Scrisului de Mana și este “celebrată” printr-o campanie pentru încurajarea oamenilor să doneze sau să direcționeze 2% din impozit către Fundatia Motivation. Cum? Prin Gabriela Constantin, o fată care s-a născut cu brațele scurte, care a scris o scrisoare de mână, ca să dovedească cum aproape nimic nu este imposibil. În plus, Gabriela este în prezent campioană națională la tenis de masă și luptă pentru participarea la Jocurile Paralimpice. A reușit aceste performanțe în timpul ei liber, pentru că ea lucrează cu normă întreagă, ca majoritatea dintre noi.

Se schimbă lucrurile cu ROTLD

Se introduc taxe noi anuale pentru toată lumea cu .ro. Nu se știe de când și de ce valoare, însă vă sfătuiesc să urmăriți discuțiile din acest articol și din comentarii.

45 de copilași cântă “Heal the World”

Melodia în sine e de vis. Să o asculți cântată de 45 de copilași din toată lumea, unii cu probleme, alții prea tineri și alții prea săraci, este o onoare și un privilegiu.

Pentru un mare zâmbet, vă recomand să urmăriți clipul aici.

INNA este noul ambasador AVON

Inna a devenit noul ambasador de brand Avon și lansează, cu ocazi asta,  două colecții noi de make-up. Pe 23 ianuarie o să fiu la evenimentul de lansare, în același timp cu lansarea internațională a noului brand de make-up. “Mark”. Iar noi toți o să putem cumpăra produsele pe care cântăreața le susține de pe 2 martie 2017. Revin cu vești pe Facebook, direct de la eveniment, și voi urmăriți noutățile aici.

avon

În ce localuri încă se fumează, ilegal?

Știm toți ce s-a întâmplat săptămâna trecută în Bamboo. Nu contează ce oameni erau acolo și ce muzică ascultau. Erau oameni care au trecut prin clipe de coșmar. Nu e clar încă de la ce a fost provocat incediul, un lucru clar e că se fuma în draci, chiar dacă este ilegal.

Pornind de la ideea asta, la Arhi pe blog se face o listă cu toate localurile unde încă se încalcă legea fumând. Îl găsiți aici.

Linkedin s-a schimbat la față

Ați văzut că Linkedin arată altfel de ceva timp? Poate nu stați prea mult pe acolo, însă e bine de știut că funcționeaă foarte bine în recrutare și comunicare B2B. Iar pe 19 ianuarie rețeaua a afișat utilizatorilor noul design, total schimbat. Vedeți mai multe în clipul de mai jos:

Presedintele Obama: La persoana intai

HISTORY® difuzează în premieră un documentar exclusiv numit “Președintele Obama: La persoana întâi”, în care presedintele vorbește despre timpul petrecut în această funcție: succesele și eșecurile prin care a trecut, dificultățile pe care le-a avut cu Congresul, relațiile rasiale din timpul mandatului său și ce va însemna candidatura Trump pentru moștenirea pe care a lăsat-o.

Acest documentar special de două ore reprezintă o examinare unică a președinției Obama, din interior spre exterior și înfățișează ultimul și cel mai cuprinzător interviu televizat al lui Barack Obama din biroul său. Documentarul special va fi transmis la HISTORY vineri, 3 februarie, de la ora 22:00.

ParkLake dă start reducerilor de iarnă

Pentru că este în natura noastră să ne bucurăm de reduceri, ParkLake Shopping Center ne așteaptă între 15 ianuarie și 15 februarie, cu discounturi de până la 70% și alte oferte promoționale.

În plus, au trimis crăiesele zăpezii să împartă prin tot Bucureștiul 4.500 de vouchere de cumpărături în valoare de 50 de lei fiecare. Cei care se vor întâlni cu crăiesele în perioada 15-22 ianuarie vor primi garantat un voucher de cumpărături, care poate fi utilizat în peste 100 de magazine partenere din cadrul centrului comercial.

Mai mult, au pregătit o serie de activități tematice pe tot parcursul sezonului de reduceri, precum zona de tehnologie, demonstrații de patinaj artistic și ateliere pentru cei mici etc. Mai multe detalii aici 

Cam atâta pentru săptămâna asta. Spor la citit și … See you next week 🙂

Sabina

Eu scriu despre tot ce imi trece prin cap. Tu imi spui ce iti place si ce nu. Eu ma adaptez dorintelor tale. Si totul va fi bine :)

Tu ce părere ai?