Bune de știut (10)

Seria “Bune de stiut” este despre tot ce mi-a plăcut în săptămâna precedentă și mi-ar plăcea să știți și voi. Fie că e vorba de campanii, știri, articole de pe bloguri sau recomandări personale, le veți regăsi aici în fiecare duminică. 

Are sindromul Down si a terminat un semi

Pare imposibil pentru unii. Pentru mulți dintre noi. Și totuși ea a putut. Chiar dacă are sindromul Down și puți îi dau șanse la o viață normală, Kayleigh a demonstrat tuturor că poate, că iubește sportul și uneori alergatul e o cale de vindecare, de uitare și de apartenență la o comunitate.

Povestea ei, extrem de emoționantă este pe WomensRunning. Veți afla și că este prima femeie cu sindrom Down care termină un semi-maraton!

Ce nu știi despre un job în marketing online

Vrei să te angajezi în online? Unii spun că le știu pe toate. Sau că la interviu descoperi tot. Alții că abia după 1 an de la angajare știi și tu cu adevărat ce nu ți s-a spus la interviu.

Ideea e că în orice meserie sunt secrete sau sunt lucruri pe care unii preferă să le spună doar cu jumătate de gură, sau deloc. De aceea îți recomand 5 lucruri pe care nu ți le spune nimeni despre un job în marketing online.

Cu ce ne enervează brandurile în social media?

Fac social media pentru branduri de 10 ani. Și totuși am curajul să recunosc zilnic că fac greșeli, învăț, evoluez și merg mai departe. Iar multe branduri din online agasează, enervează și stresează publicul. Nu întotdeauna pentru că așa doreste omul din spatele contului. Uneori pentru că are niste KPI imposibil de atins, alteori pentru că are un șef care îl obligă. Și uneori așa crede că este cel mai bine.

Descoperiți la Cristina Chipurici ce spun fanii despre aceste tactici.

 

Cam atâta pentru săptămâna asta. Spor la citit și … See you next week 🙂

Sabina

Eu scriu despre tot ce imi trece prin cap. Tu imi spui ce iti place si ce nu. Eu ma adaptez dorintelor tale. Si totul va fi bine :)

Tu ce părere ai?