Bune de știut (3)

Seria “Bune de știut” este despre tot ce mi-a plăcut în săptămâna precedentă și mi-ar plăcea să știți și voi. Fie că e vorba de campanii, știri, articole de pe bloguri sau recomandări personale, le veți regăsi aici în fiecare duminică. 

Penny Market de România

Săptămâna asta Penny Market s-a relansat cu un nou concept “de România”. Din păcate nu am ajuns la evenimentul pentru bloggeri și presă, dar îmi place atât de mult ideea încât nu pot să nu o menționez aici.

Găsiți mai multe detalii în magazine și pe site, aici. Eu m-am îndrăgostit de gama Selection de la ei, dar abia aștept să merg să văd ce au adus și pe partea asta de autohton și românesc.

Principalele tendințe în marketing online pentru e-commerce în 2017

La început de 2017, GPeC a stat de vorbă cu unii dintre principalii specialiști în marketing online pentru e-commerce din România pentru a observa unde văd aceștia prezentul și viitorul în materie de marketing digital generator de vânzări online. Cuvintele de ordine, au fost VIDEO – MOBILE – CONTENT – OMNICHANNEL – AUTOMATION – PERSONALIZARE. Iar totul a fost pus în contextul în care Google și Facebook vor domina în continuare bugetele de marketing online și s-a pus foarte mult accent pe personalizarea tot mai bună a mesajului de marketing și pe relevanță.

Răspunsurile, foarte interesante, celor 15 specialiști sunt aici.

Cum să ne încărcăm telefonul corect

Cred că toți trecem prin problema asta. Cum îți încarci corect telefonul? Cum faci să țină mai mult bateria? Cum de la început te ține 2 zile și acum abia rezistă jumătate de zi?

Sincer, ne alegem următorul smartphone și în funcție de promisiunile producătorilor. De aceea vă recomand astăzi articolul lui Alex Grecu care ne învață cum să ne încărcăm inteligent bateria de la telefon. De citit aici.

Lecții de CS care se pot aplica în viață

De ce vă recomand un articol despre jocul Counter Strike? Pentru că mereu am crezut că poți învăța din orice, important e doar să vrei asta. Din orice joc sau film putem să învățăm lucruri care să ne ajute în viața reală.

Așa este și cu regulile din Counter Strike care te ajută să descoperi mai ușor anumite tipuri de oameni din jurul tău. Descoperiți-i aici.

Cam atâta pentru săptămâna asta. Spor la citit și … See you next week 🙂

Sabina

Eu scriu despre tot ce imi trece prin cap. Tu imi spui ce iti place si ce nu. Eu ma adaptez dorintelor tale. Si totul va fi bine :)

Tu ce părere ai?