Doctor Strange – filmul anului?

Nu aș zice că este cel mai bun film al anului, dar este cu siguranță unul din cele mai bune filme Marvel pe care le-am văzut.

doctor strange

Da, este vorba despre Doctor Strange, film pe care am avut plăcerea să îl văd în această seară, în avanpremieră, și cred că o să îl mai revăd încă de câteva ori. Din primele trailere am zis că o să fie ceva gen “Captain America meets Inception”, dar filmul este mult mai bun de atât.

Este doza perfectă de acțiune și scene comice plus efecte speciale care te lasă să te gândesti și să te intrebi de câți programatori și editori video a fost nevoie să le creezi. Nu vă dau mai multe detalii, știu cât de nasol e să primești spoilere, vă sugerez să mergeți la cinema și să îl vedeți pe un ecran cât mai mare posibil și enjoy the show.

Cel Drag spune că nu crede că e chiar filmul anului. Eu cred că da. Cel puțin din cele văzute de mine și după părerea mea, logic. Nu degeaba are nota 8 pe IMDB din peste 30.000 note. De ce? Pentru poveste, scenariu, detalii 3D, efecte demne de IMAX, umorul și ironiile clasice deja pentru un Marvel, o grafică de excepție, coloană sonoră adaptată perfect. E un must pentru fanii Marvel și o recomandare puternică pentru ceilalți. Benedict Cumberbatch, Tilda Swinton, Chiwetel Ejiofor și Mads Mikkelsen fac o echipa de milioane!

P.S. Nu plecați la final! Toate filmele Marvel au 2 scene, dupa ce începe genericul de final!

P.S. Merită văzut în IMAX, din 3 noiembrie 2016!

P.S. abia aștept următorul Marvel de la Scott Derrickson

Sabina

Eu scriu despre tot ce imi trece prin cap. Tu imi spui ce iti place si ce nu. Eu ma adaptez dorintelor tale. Si totul va fi bine :)

2 thoughts on “Doctor Strange – filmul anului?

  1. MIe pana acum filmul anului mi se pare de departe Hacksaw Ridge (Fara arma in linia intai) urmat de The Accountant (Contabilul). Doctor Strange e un film bun, nu cel mai bun pentru Marvel, insa eu consider ca la nivel de scenariu au amestecat in asa hal filosofiile/tantrele/credintele/vrajile incat nu te mai cunosti om cu persoana…

    1. Da, daca te gandesti la chestiile super adanci te ia cu capul. Uite cele 2 filme spuse de tine nu le-am vazut, promit ca le vad cat de curand, ca am incredere in sugestiile tale. Spuneam si in articol ca e o parere personala, e normal sa nu fie toata lumea ok cu asta 🙂

Tu ce părere ai?