Rogue One: A Star Wars Story – o părere personală

Iar am avut onoarea de a vedea unul dintre cele mai așteptate filme ale finalului de an, în avanpremieră, la IMAX, alături de o mulțime de bloggeri prieteni și de Cel Drag.

15492181_1199783310137568_5728942496380744872_n

Eu vă spun doar că e un film pe care fanii îl așteaptă de anul trecut și care cred că o să le satisfacă așteptările. Pentru ceilalți nu este filmul anului sau o foarte mare capodoperă, dar vor găsi motive să râdă, să stea în suspans și să urmărească o luptă bine regizată. Iar acum o să îl las cel mai mare fan din familie să ne spună cum i s-a părut filmul:

Star Wars Rogue One, ce pot să zic despre acest film? Este un film pe care iubitorii de seriei Star Wars probabil îl așteaptă de ceva vreme, nu cum a fost la “The Force Awakens”, dar undeva în liniile alea. Povestea principală se învârte în jurul unei tinere care trebuie să ajute Rebeliunea să distrugă forțele imperiului. Este ajutată de o echipă bine organizată, dar puțin ciudată, un robot mult prea sincer și alte personaje care dau un pic de umor acestui film.

Scenariul pus în imagine de regizorul Gareth Edwards este un mix bun de dramă, acțiune și umor și, mai ales, o poveste care te face să înțelegi puțin din această serie, chiar și câteva referiri pentru ce va urma, pe care fanii Star Wars sigur le vor percepe destul de repede. Scenele de acțiune sunt foarte bine făcute, fie că este vorba de luptă la sol sau în spatiu, toate au fost bine realizate, ceea ce mă și așteptam de la o serie Star Wars.

rogue one

Nu pot să zic că filmul a fost perfect, dar a fost destul de bun pentru mine și sufiecient cât să mă facă să mă mai uit o dată la seria Star Wars. Așa că dacă sunteți un fan, și nu numai, e cazul să nu ratați acest capitol din serie.

Sabina

Eu scriu despre tot ce imi trece prin cap. Tu imi spui ce iti place si ce nu. Eu ma adaptez dorintelor tale. Si totul va fi bine :)

Tu ce părere ai?