Scurtă părere despre “Jack Reacher: Never Go Back “

Partea a doua a seriei Jack Reacher intitulată “Never go back” nu este cel mai bun film văzut anul acesta, dar s-a dovedit un film de acțiune destul de bun.

jack reacher

Dacă prima parte a dat impresia unui film care se derulează pas cu pas în ritmul unei alegări ușoare, a doua parte este în ritm de alegare continuă. Multe scene de acțiune, mai multe decât la prima parte și o interpretare destul de bună din partea lui Tom Cruise.

Partea bună este că dacă te duci să vezi acest film nu trebuie neapărat să fi văzut prima parte pentru a creea o legătură. A aflat asta și Sabina, la finalul filmului. Mai ales că iei i-a plăcut mai mult de Cobie Smulders, personajul feminin, decât de Tom Cruise.

Personajul negativ a fost destul de simplu. Nu a ieșit cu nimic în evidență ca să facă filmul ceva mai interesant, poate de aceea nu mi-a plăcut la fel de mult ca prima parte. Dar, normal, e doar o părere personală.

Sinopsis oficial

Acțiunea îl prezintă pe Reacher în drum spre vechea sa bază militară din Virginia, pentru a lua cina cu o femeie numită recent comandatul bazei. Însă, când ajunge acolo, este acuzat de acte de violență asupra unui coleg și de viol. Cum nu-și amintește de niciuna dintre aceste “scăpări”, protagonistul este hotărât să facă totul pentru a ieși basma curată și a scoate adevărul la lumină.

Dacă vrei să mergi să vezi un film destul de ok, recomand să te duci, în lipsă de altceva mai interesant de văzut.

Tu ce părere ai?