Suicide Squad – coloana sonoră și Viola Davis

Prima dată când am văzut trailerele la “Suicide Squad” am zis DA, trebuie neapărat să văd acest film, țipa a multă acțiune și comedie. Când a și venit vremea să îl vedem, am început să mă întreb dacă chiar o să fie ceva mișto. Mai ales după ce review-uri a primit prin unele părți ale lumii.

suicide squad

Speram să semene măcar ca și replici comice cu Deadpool. Și in acest film s-au adunat cei mai răi “eroi”: Harley Quinn, Deadshot, El Diablo, Katana, Killer Croc și Slipknot, uniți pentru a forma o echipă de elită pentru a apăra nația de posibilii oameni cu puteri supranaturale. Nu e ca și cum au de ales, fiind obligați de Amanda (Viola Davis, cunoscuta publicului larg si din “The Help“). Și aici e momentul să spun că apariția ei e motivul pentru care Sabina a reusit să spună că filmul e ok. Asta e, nu toate filmele sunt pe gustul tuturor. Măcar i-a plăcut la nebunie “Deadpool

Filmul și povestea au fost destul de bune, dar au existat momente în care am simțit că acțiunea este puțin trasă de păr, iar la fazele comice impresia generală a fost că “less is better”. Partea bună e că nu îți dai seama din trailere ce se întâmplă, deci no spoilers. Au scris scenariul în 6 săptămâni, nu au lăsat antagonistul să se dezvolte așa cum ne-am fi așteptat și au tăiat multe scene cu celebrul Joker. Se întâmplă …

Dacă vreți să vedeți un film de acțiune îmbinat cu puțină comedie nebună, vă sugerez să mergeți cât mai repede să vedeți acest film. Știți deja că depinde de gusturi. Are review-uri foarte slabe la nivel internațional, dar sunt și români care l-au adorat. Ca în viață, nu?

P.S. Nu le place filmul criticilor americani, dar melodia asta a făcut peste 8 milioane de vizualizări în 2 zile … Și alte melodii de pe coloana sonoră, extrem de apreciată în întreaga lume, găsiți pe Urban.ro

Am văzut filmul și în IMAX 3D la Afi Palace Cotroceni și la Dolby Amos în Băneasa Shopping City. Și aici depinde de gusturi, dar aș alege oricând prima variantă.

2 thoughts on “Suicide Squad – coloana sonoră și Viola Davis

  1. Eu sincer nu înțeleg de ce lumea continuă să se plângă de lipsa accentului pus pe Joker în condițiile în care filmul nu era despre el și a fost ok să fie minor pentru că ar fi fost prea mult dacă îi dădeau mai multă inportanță într-un context deja aglomerat.
    Altfel, ce am citit este că prima variantă prezentată a fost mai curată și mai dark dar publicul de la screening-uri a vrut mai mult umor așa că au mai tras niște scene și a rezultat un film care pare puțin dezlânat.
    Mie mi-a plăcut de mor și abia aștept discurile în speranța că o să fie și the original cut, dar și muuulte scene scoase din theatrical version, cum am citit că și actorii au zis că sunt foarte multe.

    1. Nu o sa fie niciun alt cut. A spus-o chiar regizorul. “What you saw is what you’ll get (on the disk)”.
      Zici de Joker… Cand din trailere faci mare tam-tam ca el va fi antagonistul, te astepti la altceva, nu la un personaj adiacent povestii. Reclama falsa, nu?!

Tu ce părere ai?