fbpx

Pentru un barbat e bine sa fie si amuzant si romantic. Dar intotdeauna vor exista femei care isi vor dori ca una din aceste calitati sa primeze la viitorul lor prieten, iubit sau amic.

Eu cred ca trebuie sa existe un echilibru. Sa stie cand trebuie sa fie asa sau asa. Nu as face o delimitara clara. Nu mi-as dori un iubit doar romantic sau doar amuzant. Dar daca ar fi sa aleg … cred ca as merge pe amuzant.

Iata insa ca cei de la Danone si-au propus sa afle ce bloggeri amuzanti si romantici avem in Romania. Au lansat campania #BlogJuan si i-au indemnat pe bloggeri masculi sa se inscrie printr-un articol in una din categorii. Reprezentatii de seama a celor doua categorii sunt Auras si Adrian. Ei trebuie sa stranga cat mai multi bloggeri de partea lor si sa ii ajute sa castige marele premiu.

Etapele concursului

Fiecare participant trebuie sa isi aleaga care dintre cele 2 tipologii (amuzant / romantic) i se potriveste, iar apoi sa scrie un articol pe blogul propriu prin care sa arate de ce se incadreaza el in tipologia aleasa. Odata scris articolul, acesta trebuie inscris in concurs pe site-ul blogjuan.ro, in sectiunea categoriei alese. (“BlogJuan amuzant” / “BlogJuan romantic”). Inscrierile se desfasoara din data de 24 octombrie pana in data de 6 noiembrie, ora 23:59.

Participantii trebuie apoi sa isi indemne cititorii si prietenii sa ii voteze articolul pe site-ul blogjuan.ro. Cei cu cele mai multe voturi primite vor fi desemnati ca fiind primii 10 finalisti (cate 5 din fiecare tipologie). Votarea se desfasoara tot in perioada 24 octombrie – 6 noiembrie 2011.

Pe 7 noiembrie se aleg 5 finalisti din fiecare categorie, pe baza voturilor obtinute. Intre 7 – 16 noiembrie , 40-50 de bloggerite isi vor alege fiecare cate un blogger din top 10 pe care sa il sustina la ele pe blog. Va fi declarat BlogJuan bloggerul care are cele mai multe sustinatoare din cele 40-50 de bloggerite care fac parte din juriu.

Va exista un singur premiu final, in functie de categoria din care face parte bloggerul ales:

  • 1 weekend pentru 2 persoane la Amsterdam daca bloggerul castigator face parte din categoria “Amuzanti”, in valoare totala de 600 de euro. Premiul include transportul cu avionul si 2 nopti de cazare.
  • 1 weekend pentru 2 persoane la Paris daca bloggerul castigator face parte din categoria “Romantici”, in valoare totala de 600 de euro. Premiul include transportul cu avionul si 2 nopti de cazare.

Cum voi juriza

Alaturi de multe bloggerite de care sunt foarte mandra, vom avea o misiune extrem de dificila. Va trebui sa trecem peste prietenii, iubiri, amicitii, colaborari etc si sa votam obiectiv. Premiul este unul consistent si nu ar fi corect sa votam pe “pile”.

Eu voi acorda votul meu in prima faza tuturor participantilor. Dupa inscrieri voi citi toate articolele si voi alege bloggerul pe care vreau sa il sustin.

Pe participanti ii sfatuiesc doar sa fie sinceri, sa nu incerce sa ne mituiasca si nu scrie acel articol in graba. Scrieti, cititi, recititi, corectati si apoi publicati.

Mult succes tuturor si haideti sa vedem cine e mai tare? Amuzantul sau romanticul?

 

Poate vrei să citești

4 thoughts on “A fi amuzant sau a fi romantic?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.