fbpx

Seria Twilight ne-a fascinat pe multi dintre noi. Nu mi-am imaginat ca o sa gasesc un film SF la care sa nu ratez nicio parte si sa vreau sa fiu printre primii care il vad. Iata ca ecranizarea romanului lui Stephenie Meyer a reusit.

Asa ca atunci cand cei de la Asus au intrebat in ce film sau carte SF am vedea tableta Asus Slider, raspunsul meu a fost instant: seria Twilight. Nu cred ca s-au gandit vreodata scenaristii sa introduca si o tableta in film, dar niciodata nu e tarziu, mai ales ca filmarile pentru a doua parte din “The Twilight Saga – Breaking Down” nu s-au incheiat.

Am citit toate cartile dar parca prima parte din acest ultim capitol ma atrage cel mai mult. Va avea loc nunta celor doua personaje, Bella ramane insarcinata, sunt probleme mari cu copilul care este o creatura hibrida. Pericole, urmariri, moarte si o fata superba transformata in vampir pentru a nu muri.

Pe la minutul 00:35 al trailerului puteti vedea momentul in care Bella si Edward isi jura credinta si devin sot vampir si sotie om. Imi imaginez cum ar fi acest moment daca ar fi existat in film tableta Asus Slider. Sa vedem cum s-ar intampla asta, intr-un fragment din cartea “Zori de zi”, scrisa din perspectiva miresei:

Juramintele noastre au fost cele mai simple si mai traditionale cuvinte, care s-au tastat de un milion de ori desi niciodata de un cuplu ca noi. L-am rugat pe domnul Weber sa faca o mica modificare. Am schimbat partea “pana cand moartea ne va desparti” cu unul mai potrivit “cat timp vom trai amandoi”. […]

Domnul Weber ne-a inmanat fiecaruia cate o tableta Asus Slider pentru a ne scrie acolo juramintele. Eu am ales tastatura fizica, mai umana, cu care sunt obisnuita de atata timp. Cu coada ochiului, cu multe emotii, ma uitam la el. Nu aveam nicio idee despre ce va scrie. Folosea ecranul tactil si tasta rapid cu degetele lui albe si lungi. Scria mult, sigur pe el, hotarat sa termine mai repede si sa devenim sot si sotie. De aceea tastatura tactila l-a ajutat mult.

Nu am realizat ca plang pana cand nu a venit timpul sa citim juramintele tastate si am observat pe tableta cateva lacrimi. Am reusit totusi sa citesc si sa spun cuvintele.

-Da! Am spus intr-o soapta inecata si greu de inteles, clipind sa-mi curat ochii pentru a-i vedea fata.

Cand a fost randul lui sa vorbeasca, cuvintele erau clare si victorioase.

-Da! A jurat.

Domnul Weber a tastat pe tableta sa Asus Slider, pe ecranul tactil, ca suntem sot si sotie iar mainile lui Edward au ajuns sa-mi mangaie fata usor ca si cum era asa de delicata ca si petalele albe ce se leganau deasupra capetelor noastre. Ne pregateam apoi sa ne bucuram alaturi de invitati de noul nostru statut iar Edward se gandea deja cum va edita filmul nuntii noastre pe tableta ta lui, folosind partea tactila, normal.

Stephenie Meyer liked, shared and tagged this! Iar voi puteti afla mai multe informatii despre noile tablete aici.

Acest articol este nr 10 in seria celor inscrise la SuperBlog 2011.

Poate vrei să citești

2 thoughts on “Asus Slider in Twilight

    1. Daca nu mi-ar placea, ar fi naspa rau. Oricum ma ingrozesc cand imi dau seama ca mai sunt inca 23 de articole de scris 🙂 Mercic la fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.