fbpx

Anul acesta este cel în care m-a apucat cheful să alerg și prin alte orașe, nu doar prin dragul nostru București. Am început cu Vâlcea, Sinaia și acum continui cu Brașov.

maratonul international brasov

Astfel, weekend-ul viitor o să fac o tură de 10km la Maratonul Internațional Brașov. Sunt singura din gașca 32sport care nu aleargă semi, însă încerc să mă protejez după ceva forțări, plus că, dacă tot ajung în oraș, vreau să mă și distrez puțin cu prietenii, nu doar să alerg și să mă refac.

Este a doua ediție și urmează să alergăm pe șosea, nu pe munte, așa cum sunt toți alergătorii obișnuiți, când vine vorba de Brașov. Eu mă bucur pentru că mi-a ajuns deocamdată experiența superbă, dar grea, de la Maratonul Regal. Zona de start si finish va fi în centrul orașului, în Piața Sfatului – între Biserica Neagră și Casa Sfatului. Traseul e pe străzile principale din Brașov și va trece pe lângă cele mai importante obiective turistice.

Și pentru că știți cât de mult mă bucur să alerg și să fac și fapte bune în acelși timp, m-am bucurat mult de tot să aflu căși la această ediție, prin intermediul Fundației Telekom România, taxele strânse la cursa de 5 km, dar și 15% din valoarea taxei la probele competitive (maraton, ștafetă, semimaraton și 10 km), vor fi donate copiiilor cu autism, beneficiarii  Asociației „Copiii de Cristal”.

Așadar, cu cine mă văd la Brașov? Btw, nu am luat cazare deocamdată, deci dacă aveți recomandări, le primesc cu drag! 

Poate vrei să citești

One thought on “Brașov, vin să te alerg :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.