fbpx

Seria „Bune de știut” este despre tot ce mi-a plăcut în zilele precedente și mi-ar plăcea să știți și voi. Fie că e vorba de campanii, știri, articole de pe bloguri sau recomandări personale, le veți regăsi aici în fiecare luni.

  • S-a lansat Digital Recap 2019. Este realizat de Alex Ciucă și Golin și cuprinde recapitularea celor mai importante evenimente din digital şi media în 2018 + trendurile din 2019
  • Pe măsură ce social media evoluează, avem nevoie de cât mai multe date relevante și mai ales actualizate despre dinamica platformelor socială și utilizarea acestora. De aceea recomand analiza Social Media în România 2019, realizată de Cristian Manafu.
  • V-am mai povestit de newsletter-ul realizat de Alex Negrea pe WhatsApp. A revenit acum cu o listă a celor mai accesate resurse din el, în ianuarie 2019.
  • Cea mai frumoasă știre de săptămâna trecută: OMV Petrom donează 10 milioane de euro pentru construcția primului spital de oncologie pediatrică din România. Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu: Suma ne ajută să încheiem proiectul și să dotăm spitalul cu aparatură
  • O discuție despre feedback-ul oferit în special prietenilor. Vă recomand să citiți în special articolul de la Cetin și să ascultați vlogul lui Zoso.
  • Un reportaj Recorder: Silvian „Cențiu Analytica“. Românul care s-a angajat să schimbe imaginea negativă a Americii, printr-un un proiect de marketing digital al Guvernului Statelor Unite.

Abonează-te la newsletter-ul meu pentru a primi săptămânal articolele publicate!

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.