fbpx

Seria “Bune de stiut” este despre tot ce mi-a plăcut în săptămâna precedentă și mi-ar plăcea să știți și voi. Fie că e vorba de campanii, știri, articole de pe bloguri sau recomandări personale, le veți regăsi aici în fiecare duminică. 

3 ghiduri practice pentru a crește un business online

Ce ați zice să învățați pas cu pas cum puteți crește un business în mediul online? Totul aplicat pe brandul pe care îl reprezentați, cu exerciții și studii de caz. Împreună cu echipa Smart Bill Romania, Canopy a lansat 3 ghiduri practice pentru a crește un business online. Le puteți descărca gratuit de aici.

60 de previziuni care contează în digital marketing, în 2017

Cristian Manafu și Evensys au lansat e-book-ul „60 de previziuni care contează în digital marketing, în 2017”. Se descară de AICI și se citește din scoarță în scoarță de către oricine lucrează sau visează să lucreze în acest domeniu.

Reclamele de la SuperBowl

Eu nu am apucat să le văd dar colegul Mariciu le-a strâns pe cele mai bune pe blogul lui, așa că vă invit să vedeți și voi cele mai bune reclame de la SuperBowl de anul acesta. Bonus, super show-ul lui Lady Gaga:

Social media: like-uri care dau bine

Am ajuns să urăsc oamenii care se lasă amăgiți și mințiți de un număr mare de like-uri. Vaiii are 3000 likes și tu doar 10. Ești varză! Păi bine domne, dar te-ai gândit la ce obiectiv am eu? Poate vreau click-uri pe site și atunci măsori altfel nu? Că poate sunt 10 like-uri dar 300 clicks pe link, în timp ce celalalt are doar 10. Și atunci ce mai zici? Uităm prea ușor de adevăratele noastre obiective și ne lăsăm seduși de like-uri false.

Pe subiectul ăsta, vă recomand un articol de săptămâna asta scris de Zoso.

Cam atâta pentru săptămâna asta. Spor la citit și … See you next week ?

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.