fbpx

Seria “Bune de stiut” este despre tot ce mi-a plăcut în săptămâna precedentă și mi-ar plăcea să știți și voi. Fie că e vorba de campanii, știri, articole de pe bloguri sau recomandări personale, le veți regăsi aici în fiecare duminică. 

Do What You Do #FeelsGoodToBeYou

În era vitezei poate fi ușor să uităm de pasiunile care ne definesc și care ne fac unici. 7up ne amintește că pasiunile ne fac viața mai frumoasă, așa că ne-am gândit să îmbrăcăm Bucureștiul vechi în haine noi.

Am fost prezentă la evenimentul de lansare a noii campanii și trebuie să îi laud neapărat pentru efortul depus. Câte împletituri, câte culori, câtă atenție la detalii, just WOW. Ăsta da BTL 🙂 Mai multe detalii găsiți pe My7Up.ro.

Nu contează câte like-uri ai

Cristina Bazavan  ne amintește că există viață după like, love, Facebook, love pe Instagram, online și social media în general. Știm toți asta, dar e bine să ni se amintească din când în când.

Articolul face parte dintr-un discurs pe care l-a susținut în fața unor studenți. Sper să își amintească de cuvintele ei mult timp de acum încolo.

Are 63 de ani și a devenit model din întâmplare

Știți că ador poveștile cu oameni simpli care au visat, au avut curaj și știu să fie diferiți. Un astfel de exemplu este Lyn Slater, care are 63 de ani și a devenit model după ce a fost surprinsă de fotografi pe stradă într-o ținută care atrăgea atenția tuturor. Este profesoară, are un blog și un cont de Instagram urmărit în majoritate de tineri și este o adevărată inspirație pentru noi toți.

lyn 4

Ne-o prezintă pe larg Andreea Vasile aici. P.S. Să o urmăriți și pe Iris Apfel.

30 de site-uri cu fotografii gratuite pentru social media

Manafu a scris 2 articole, unul acum 2 ani și altul acum, unde ne oferă o listă generoasă de resurse foto pe care le putem folosi, gratuit, pe social media și online în general.  Există și Dreamstime, normal, și o mulțime de alte site-uri. Ce este foarte important e să nu uităm niciodată de menționarea autorului și de cerințele de utilizare menționate la fiecare foto în parte.

Articol 1 este aici și al doilea, cel mai recent, este aici.

Ce am mâncat săptămâna asta la micul-dejun și la prânz

Nu e un secret că o urmăresc pe Ioana Dumitrache de mulți ani de zile. O admir pentru perseverența ei și pentru modul în care a rămas profesionistă și acum, după peste 35 de kg date jos.

Astăzi vă recomand 2 articole care arată câtă răbdare are și de ce merită să îi dați follow, like, subscribe etc. A făcut o listă detaliată cu ce a mâncat timp de o săptămână la micul-dejun și la prânz, împreună cu cantitățile și nr de calorii exacte pentru fiecare. Enjoy!

Cam atâta pentru săptămâna asta. Spor la citit și … See you next week ?

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.