fbpx

Seria “Bune de stiut” este despre tot ce mi-a plăcut în săptămâna precedentă și mi-ar plăcea să știți și voi. Fie că e vorba de campanii, știri, articole de pe bloguri sau recomandări personale, le veți regăsi aici în fiecare duminică. 

La Radio cu Dacian Cioloș

Nu e un secret că am votat cu Cioloș și am 1000 de motive pentru asta. Iar interviurile Andreei Esca de la Radio Europa FM sunt de excepție, exemplu de jurnalism adevărat. Așa că vă invit să vă bucurați de amândouă în video-ul de mai jos 🙂

Cum se face un video adevărat?

Am mai văzut clipul ăsta, dar iată cu articolul lui Cetin mi-a atras atenția din titlu. Și vă invit să îl vedeți pentru că vă va explica diferența dintre un clip făcut pentru că trebuie, unul cerut de cineva care doar vrea ceva viral și unul făcut cu strategie de la cap la coadă.

De urmărit aici.

Plank, cel mai bun exercițiu pentru abdomene

Pare simplu. Jur că pare simplu. Însă nu e deloc. Adică e simplu pentru cei care nu îl fac corect, așa cum mi s-a întâmplat și mie mult timp. Tocmai de aceea cred că e important de citit articolul scris pe blogul lui Carmen și înțeles cu adevărat importantța plank-ului.

Mai ales că începe cu o afirmație dură: abdomenele clasice nu te scapă de burtă. Continuarea aici.

Flashmob Laura Stoica

Nu e videoclip cu ea sau cu muzica ei care să nu mă facă să plâng. Asta e. E o pierdere imensă pentru toți. Punct. Săptămâna asta am redescoperit un flashmob dedicat ei, realizat în Centrul Vechi din București, de câțiva oameni din muzică și online. E bun de revăzut duminică seara …

Cam atâta pentru săptămâna asta. Spor la citit și … See you next week ?

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.