fbpx

Seria “Bune de stiut” este despre tot ce mi-a plăcut în săptămâna precedentă și mi-ar plăcea să știți și voi. Fie că e vorba de campanii, știri, articole de pe bloguri sau recomandări personale, le veți regăsi aici în fiecare duminică. 

Andrei Osanu Zumba

Începem cu un motiv numai bun de zâmbit și de admirat un om vesel, nebun și cu super poftă de sport și dans. L-am descoperit la Cetin.

PR & Promovare – campaniile cu care studiourile incearca sa castige Oscaruri in 2017

M-am obișnuit deja să aflu de la Cristina o mulțime de lucruri interesante despre filmele nominalizate la Oscaruri. Înainte și dupa ce se acordă premiile. Acum vă invit și pe voi să descoperiți câte ceva despre campaniile de PR care au un cuvânt greu de spus în lumea filmelor.

Descoperiți-le și voi aici.

Trimite-ți copilul la sport

Da, da, da! Mi se pare o idee extraordinară și ar trebui să se scrie mai mult despre asta. Copilașii trebuie îndemnați spre sport și lăsați singuri să descopere care le plac mai mult. Eu regret tare că abia acum învăț să merg pe bicicletă, să înot și am ratat aceste șanse când eram mică.

Despre asta și o asociație pe care v-o recomand cu drag, scrie și Cabral aici.

Sfaturi SEO pentru un blog

Fie că ești blogger de ani de zile sau abia acum ai început să postezi, niciodată nu e prea târziu să înveți câte ceva. Acum e vorba de SEO și recunosc că aud ba că e depășit, ba că încă trebuie să îl mai descoperim.

Un ghid numai bun pentru început, primim de la Alexandra Giula aici.

Piața de carte din România

Sunt din ce în ce mai mulți bloggeri în România care devin scriitori. Unii de succes, alții … mai încearcă. Ceea ce puțini spun este ce se află în spatele acestei industrii și cât de greu este să ai succes într-un domeniu extrem de competitiv.

Se mai citește la noi. Mult de tot. Însă mai mereu la preț redus, împrumut sau din motive care nu au nicio legătură cu calitatea cărții. Despre toate astea, citim la Prințesa Urbană aici.

Cam atâta pentru săptămâna asta. Spor la citit și … See you next week ?

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.