fbpx

Daca pana acum ai vrut sa donezi bani catre SMURD si mereu comoditatea sau lipsa timpului te-au tinut in loc, acum e momentul. Daca pana acum vroiai sa stii tehnici de prim ajutor si nu stiai de unde sa le inveti, iata solutia.

Incepand de luna asta, daca ai un telefon cu sistem de operare iOS sau Android, poti descarca si utiliza aplicatia cu solutii de prim ajutor oferita in cadrul programului „Lectia de prim ajutor”, dezvoltat de ING si MaiMultVerde in parteneriat cu SMURD.

Veti vedea ca aveti la dispozitie 13 categorii de urgente medicale si un motor de cautare, care va ajuta sa identificati cat mai repede situatia in care va aflati. In plus, aveti in aplicatie si un buton de apelare rapida 112.

– Procedura de semnalare la 112

– Persoana cazuta la pamant

– Primul ajutor pentru copii

– Urgente majore

– Manevra Heimlich

– Hemoragii

– Fracturi

– Accidente

– Arsuri

– Intoxicaţii

– Urgente de sezon

– Preventie

– Trusa de prim ajutor

Vestea cea mai buna este aceea ca, in plus, pentru a sustine demersurile destinate salvarii de vieti, ING Asigurari de Viata va dona catre SMURD suma de 1 euro pentru fiecare descarcare a aplicatiei de prim ajutor din Google Play si App Store.

Asa ca downloadeaza aplicatia, invata, sper sa nu o folosesti niciodata decat pentru a te documenta, doneaza astfel si spune si altora printr-un share la acest articol. Multumesc!

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.