fbpx

Am scris la un moment dat că nu suport ideea de “la modă” și nu cred că trebuie să fim la modă, sa ne îmbrăcăm după cum spun stiliștii, să ne îndrăgostim de fiecare culoare a sezonului sau de noile colecții.

concepto

De aceea e foarte greu ca un nou magazin sau un nou concept de fashion să îmi atragă atenția dacă nu e vorba de haine pentru oameni normali. Persoane care nu merg încontinuu la evenimente și petreceri și care au un loc de muncă de 9 ore pe zi, se plimbă prin parc, merg la film, ies cu prietenii în ora; etc. Și au nevoie, pentru asta, de haine versatile, simple, cât mai ușor de adaptat la multiple ținute. Minimaliste.

Am avut și eu etapa mea când purtam multe culori, modele, printuri și materiale. Să fie cât mai multă culoare și veselie. Și apoi observam cum o bluză nu merge cu nimic pentru că e prea aglomerată, altă rochie se potrivește doar cu o pereche de pantofi etc. De la un timp m-am învățat și merg pe 1-2 culori. Sau o piesă colorată și restul neutre. Și să nu mai încarc în niciun fel ținuta, nici măcar cu bijuterii sau alte accesorii.

concepto_laura

Linia celor de la Concepto mă atrage pentru că e mult alb și negru acolo. Versatilitate, inedit și minimalism. O geacă de piele neagră merge la o rochie, la blugi, la o fustă largă, la pantofi eleganți și adidași. O vestă albă, lungă, se potrivește și la o fustă strâmtă și la o pereche de pantaloni scurți. De orice culoare. Și dimineața și seara. Și la muncă și la un eveniment sau o iesire cu fetele. Și totuși să fie mai specială, mai unică, mai inedită. Să aibă acel ceva care atrage atenția și e observat de prietene (că doar ele văd mereu schimbările pe care le facem).

E adevărat. Nu sunt prețurile din mall-uri. Dar, tot în categoria minimalism intră și ideea de a cumpăra câteva produse de calitate superioară, care se potrivesc la multe ținute și merită un preț pe măsură. Rămâne de văzut și cât de rezistente sunt în timp.

Creatoarele brandului spun că “Genul de femeie la care ne gândim atunci când concepem o haină este pasională, dinamică și adoră provocările. Și să fim sincere, cărei femei puternice nu-i plac provocările?”

Poate vrei să citești

One thought on “De ce îmi plac hainele minimaliste?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.