fbpx

Prima ediție a fost pe 30 mai 2019. De atunci sunt alături de FuckUp Nights Bucharest și mă bucur să vă invit la ediția XI, online, pe 25 noiembrie 2021. Ia să vedem despre ce o să vorbim și cu cine 🙂 P.S. urmează concurs cu bilete pe Linkedin și Facebook Group, fiți atenți!

Oana Moraru – expert în educație și fondatoarea Școlii Helikon București, Radu Savopol – cofondator 5 to go, Andra Pintican – fondatoare Școala de HR și Mihai Zanț – cofondator Careershift.ro, sunt speakerii celei de a XI-a ediții Fuckup Nights Bucharest.

Evenimentul va avea loc joi, 25 noiembrie, începând cu ora 19:00, online.

Fuckup Nights aduce o perspectivă constructivă asupra nereușitelor profesionale, încurajând învățarea din situațiile dificile și facilitând creativitatea.

,,,Cea de-a unsprezecea ediție FUN Bucharest vine ca un vânt răcoros de toamnă, pentru a inspira, îndemna la curiozitate și la normalizarea unui lucru atât de uman: eșecul. Adunăm laolaltă profesioniști din domenii variate pentru a descoperi experiențe diferite, aspecte pe care le aflăm mai greu în viața de zi de zi. Acesta este farmecul Fuckup Nights: ne amintește că suntem oameni și că avem puterea să trecem peste orice situație dificilă și să progresăm”, spune Diana Iosu, organizator Fuckup Nights Bucharest.

”Pentru mine eșecul a fost, încă din copilărie, un fel de anulare de sine. A fi bun, a nu face greșeli era un fel de salvare personală, dar aducea și povara lui a nu dezamăgi. Am trăit cu acest resort inconștient multă vreme. Chiar și după ce am intrat în antreprenoriatul educațional, depășind stadiul de angajat al cuiva și luându-mi destinul și siguranța financiară în propriile mâini. Continuam să mă tem că nu voi dezamăgi, aveam nevoia să îmi confirme lumea din exterior că fac bine. Am prosperat cu adevărat abia după ce am conștientizat frica și rușinea de a nu greși, când psihicul meu nu avea filtre și sisteme de apărare. Am depășit această teamă abia după ce am eșuat teribil și am ajuns la ultima redută a aparențelor, de care am tot tras cu dinții. Am eșuat cam pe toate planurile la un moment dat, am ajuns la un punct zero de unde a trebuit să mă ridic alta. Cea mai mare șansă a fost această mare și glorioasă cădere, pentru că m-a învățat să reconstruiesc totul din altă energie și cu altă conștiință”, spune Oana Moraru, fondatoarea Școlii Helikon București.

,Antreprenoriatul este un puzzle format din experiențe pozitive și, deopotrivă, negative. De-a lungul anilor, business-urile pe care le conduc au avut dificultățile lor specifice: de la lipsa și calitatea forței de muncă, până la situațiile nefericite pe care ni le-a scos în cale pandemia. Pentru toate am identificat soluții datorită unui plan eficient de management și a predictibilității de a vedea the big picture. Am înțeles, după situațiile generate de contextul pandemic, faptul că nu eșecul este cel care ne oprește deseori din performanță, ci teama de eșec; cu asta trebuie să te lupți”, afirmă Radu Savopol, cofondator 5 to Go.

“Un mentor mi-a spus odată: «Mihai, cine nu muncește nu greșește». Nu știam că aceste cuvinte îmi vor răsuna în minte ori de câte ori am avut câte un eșec profesional major. Și, din fericire, am avut câteva. Ce am învățat până acum este că majoritatea lecțiilor importante în viață vin dintr-un eșec și cu un consum important emoțional. Pur și simplu sunt gravate mai adânc în memorie și se simt în tot corpul. Asta m-a făcut să mă iau mai puțin în serios, să îmi asum greșeli și eșecuri, să fiu mai blând sâ și mai îngăduitor cu mine. Și, mai mult, m-a făcut să vreau să învăț din eșecurile celor din jur” , spune Mihai Zanț, Executive Coach, Trainer și Partener Co-fondator în HUMANISTIC.si Career Shift.ro.

„Până am învățat să fac din eșec un profesor, a durat ceva. Prima mea relație cu greșeala a fost una dureroasă, pentru că mă identificam cu greșelile mele. Viața e altfel de când am învățat că nu suntem suma greșelilor noastre, ci energia și ambiția cu care o luăm de la capăt, după fiecare eșec. Scurt pe doi, decizia îți aparține: vrei o viață torturată, în care eșecul să îți fie călău, sau o viață plină de evoluție, în care greșeala și eșecul îți sunt profesori?”, Andra Pintican, fondatoare Școala de HR.

Moderatoare va fi jurnalista de radio și televiziune Julia Nagy.

Fuckup Nights Bucharest, parte a seriei de evenimente care au loc la nivel global, se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților. Această mișcare globală care ia amploare cu rapiditate promovează, prin puterea exemplului, concluziile constructive trase în urma nereușitelor profesionale.

Evenimentele au loc în 320 de orașe din 90 de țări din întreaga lume. La fiecare ediție sunt invitați vorbitori din diferite zone de interes precum business, cultură, divertisment, sport care își spun pe scurt poveștile din carieră într-o manieră informală.

Fuckup Nights Bucharest Vol. XI se va desfășura online, pe data de 25 noiembrie 2021, începând cu ora 19:00. Biletele la eveniment se pot achiziționa de aici.

CONCURS

Poți câștiga una dintre cele 5 invitații oferite de echipa SocialPedia pe pagina mea de Linkedin AICI!

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.