fbpx

Ultimii aproape 2 ani ne-au schimbat complet modul de viață. Dar cel mai mult cred că a afectat școala pentru cei care și-așa se bucurau greu de ea.

Cu mulți kilometri pe jos, cu ghiozdane rupte, cu manuale vechi, cu haine căpătate, dar cu multă bucurie. Așa trăiau școala offline unii copilași. Și a venit pandemia. Au rămas fără întâlnirile cu prietenii lor, fără atenția profesorilor și, mai ales, fără acces la educație. De unde tablete, laptop-uri, internet sau chiar curent?

Și totuși se poate pentru că Vodafone și-a propus să demonstreze că #TogetherWeCan și #CraciunuleMagicPentruToti. Acesta este motivul pentru care mă alătur și eu acestei campanii caritabile.

„Vodafone duce bucuria Crăciunului în apartamentele și casele de tip familial din țară. În cadrul campaniei sale de Crăciun, Vodafone vrea să ducă spiritul Crăciunului în casele de tip familial și centrele de plasament din România, echipându-le cu tehnologie și soluții de comunicații care să asigure copiilor și tinerilor instituționalizați acces la comunicații, educație și divertisment. Pentru că bucuria Crăciunului și a darurilor primite este deplină dacă este împărtășită.

Copiii și tinerii din centrele de plasament și casele de tip familial vor avea un motiv în plus să se bucure de spiritul și magia Crăciunului. Vodafone va dota 141 de centre de plasament și locuințe de tip familial din București și 23 de județe ale țării cu laptopuri, tablete și servicii de Internet mobil. În acest fel, Vodafone duce bucuria de a dărui și către cei care au mai mare nevoie, arătându-și prin această campanie de responsabilitate socială recunoștința și față de clienții săi care contribuie la bucuria copiilor instituționalizați, folosind zi de zi serviciile de telefonie mobilă, internet și televiziune furnizate de Vodafone.

Campania a fost inițiată și susținută financiar de Vodafone România și implementată cu sprijinul Fundației Vodafone România, al Hope and Homes for Children România și al Asociației SOS Satele Copiilor România”.

Bucuria Crăciunului și a darurilor primite este deplină dacă este împărtășită. De aceea mulțumesc Vodafone pentru tot ce faceți!

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.