fbpx

Dragă om de PR sau client care îmi trimiți cadouri sau mici atenții sau invitații etc

Aceasta este o postare publică, pe blogul meu vechi de peste 8 ani, prin care vreau să te rog câteva lucruri. Sunt simple, sunt logice, dar uneori, din grabă și pentru că vrei să faci prea multe lucruri, le uiți. Sau pur și simplu îți scapă din vedere. Nu e nicio problemă. Ți le scriu eu aici:

  • înainte să îmi trimiți ceva, te rog să te documentezi pe blogul meu sau pe contul meu de Facebook (sunt foarte activă, postez zilnic acolo) să vezi dacă mă potrivesc cu produsul tau (nu beau cafea, nu mai port ochelari, nu știu să înot, nu am copilași, nu mai am pisica etc … toate se află la un mic research)
  • dacă te-ai decis că mă potrivesc, încearcă să descoperi adresa mea de livrare actuală (e în semnătura de la mail sau ți-o spun eu dacă mă întrebi) – ca să nu îmi mai trimiți la adresa unde nu mai sunt de 4 ani
  • dacă lucrez la F64 nu înseamnă că, by default, am sediul in Bld Unirii (ba chiar nu, sunt în Vigilenței nr 7)
  • cel mai bine este să mă și întrebi dacă sunt la sediu în ziua aia sau unde mă găsești, mai ales dacă îmi trimiți ceva fragil sau comestibil sau voluminos (ca să nu se strice prăjiturile cât sunt în concediu sau să chem taxiul ca să duc acasă imensa cutie pe care mi-ai trimis-o)
  • lângă surpriza pe care ai avut drăgălașenia să mi-o trimiți, nu uita să pui o carte de vizită sau un nume, orice ca să știu si eu cui să mulțumesc si cu cine să țin legătura pe viitor pentru acel brand
  • nu mai irosi bani pe comunicate de presa printate, stick-uri de memorie și alte promotionale pe care nu le folosește nimeni, mai bine trimite ceva personalizat și inventiv care sa îmi atragă atenția
  • trimite-mi și pe mail informațiile și dacă îți dorești ceva anume de la mine, nu ezita să îmi spui (dacă eu am pus o poză pe FB să îți mulțumesc și tu îți doreai un articol pe blog, era cazul să specifici și discutăm)
  • nu te supăra dacă nu pot ajunge în timpul zilei la toate evenimentele tale, am un job full-time … nu e nimic personal cu tine, te asigur!
  • unește-ți bazele de date cu celelalte agenții care se ocupă de același client sau eveniment sau campanie ca să nu îmi trimiteți mai mulți același lucru și eventual în variante diferite …

Cam astea ar fi pe scurt cele mai mari rugăminți pe care le am la tine. În ultima perioadă merge din ce în ce mai bine, dar am zis că nu e rău să îți reamintesc. Unii colegi de-ai tăi fac de mult tot ce am spus mai sus și toți suntem fericiți.

Ție și clientului tău, vă mulțumesc pentru cadouri, atenții, invitații și alte asemenea 🙂

Poate vrei să citești

2 thoughts on “Dragă om de PR sau client care îmi trimiți cadouri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.