Efectul filmelor si emisiunilor cu bucatari

In ultimul timp ceva ma atrage spre filmele si emisiunile cu bucatari, mancare, experiente gastronomice etc.

tumblr_inline_mg10eeR5Wt1qdei8m

Si nici macar nu a fost ceva controlat. Pur si simplu le-am luat pe rand si abia acum am realizat ce frumos s-au intamplat toate:

– am vazut filmul “Razboi in bucatarie” cu o interpretare magistrala a lui Helen Mirren si cu un Omar Puri demential (e in top 3 filme ever pentru mine)

– am urmarit 2 sezoane din “Hell’s Kitchen” cu Gordon Ramsay (nu se compara cu nimic de la noi)

– am gasit cartea “Madame Mallory si micul bucatar indian“, dupa care s-a facut filmul mai sus mentionat si pe care am citit-o in cateva zile (o gasiti aici la 28 de lei)

– am reusit sa vad filmul “Chef” si m-a fascinat nebuna cu Twitter si modul in care povestea a fost gandita

Si ca atare am facut o reteta de supa de la Andreea Raicu, am cautat o reteta de tocanita cu ciuperci de pe un site romanesc … oare toate astea se intampla pentru ca m-am maritat :))?

2 Comments

  1. Trebuie sa mai vezi filmul ”Julie & Julia” si vei pune capac :))

    • Sabina

      Gata, l-am notat :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.