fbpx

O sa va spun din start ca anul 2012 a fost cel mai greu din viata mea. In special personal si nu pot decat sa ma bucur ca finalul lui pare ca compenseaza pentru toate greutatile intampinate pana acum.

Insa despre asta vom discuta intr-un articol viitor. Pana atunci, vreau sa va arat o aplicatie draguta de la Facebook prin care poti sa iti faci un mic review al anului 2012. Eu am aflat prima data de ea, chiar de pe profilul meu:

Astfel, fiecare utilizator isi poate realiza singur un raport cu cele mai importante 20 de momente in reteaua de socializare, din anul 2012. Sa vedem care sunt pasii si ce imi spune mie Facebook:

1. Apasa pe link-ul acesta

Petreceri multe se vad pe Facebook si multe intalniri cu prieteni dragi. Asa a fost, ca blogger a fost cel mai activ an al meu. Si se pare ca nu doar eu spun asta 🙂

2. Vezi mai jos cati prieteni ai adaugat si la cate pagini ai dat like in 2012

Am 4500 prieteni acum si 2600 fani pe pagina personala. Am dat o multime de unlike-uri dar se pare ca tot am reusit sa dau peste 800 de like-uri la pagini anul acesta.

3. Da share la tine pe profil, daca vrei.

E doar o metoda simpla de a face o mica recapitulare. Cred ca putea fi dusa mult mai departe, dar e un bun inceput.

 

Poate vrei să citești

7 thoughts on “Facebook: Cum a fost anul 2012 pentru tine?

    1. Nici nu v-am mentionat partea de jos cu postarile ca nu mi s-a parut relevanta deloc. Nu le arata pe cele mai accesate, cele mai engaging, nimic. Nu m-am lamurit.

  1. M-ai facut sa-mi fac si io bilantu’. Apare la 00 😛 si vezi ca esti si tu in el (nu din cauza mea, ci din cauza fb 😛 ) :))

    (nu stiu daca s-a luat comentariul din prima, scuze daca e repetat)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.