fbpx

#FotografOM este un proiect editorial marca Sabina Cornovac Online, iar din iunie 2018 s-a transformat într-un eveniment lunar 🙂

Astfel că, seria de pe blog iese în offline, la a IX-a ediție, pe 25 februarie 2019, de la ora 19, iar înscrierile gratuite se fac aici http://b.link/FotografOMAnaMarian. Acest eveniment nu se va transmite live, deci e important să fiți acolo, pentru socializare!

A noua ediție îi are ca invitați pe Ana Măreșescu și Marian Cristea. Este prima ediție cu 2 invitați și motivul este acela că este luna iubirii. Pentru tot. Și, de ce nu, pentru fotografie 🙂 Așa că vom cunoaște doi oameni dedicați iubirii pentru fotografie și oameni.

Ana Măreșescu este pasionată de fotografie și marketing, iar până să devină mama unui pui de om, a organizat cursuri de fotografie și evenimente la F64. Toate aceste experiențe și oamenii pe care i-a întâlnit pe acest drum au făcut-o să iubească și mai mult ceea ce face astăzi, fotografia. Ca stiluri, abordează fotografia de portret, familie, copii, maternitate, newborn și evenimente. Pe scurt, mai tot ce are o pereche de ochi și gene. La ședintele foto își propune mereu să caute povestea și unicitatea celor din fața ei. Se ferește de șabloane.

Marian Cristea este soț și tată a doi copii. Practică fotografia de eveniment de aproape 10 ani. Ca stil îi place fotografia documentară. Practic nu intervine în desfășurarea evenimentelor. Alege să fie în afara trendurilor și clișeelor. Este în permanență în căutarea și exprimarea iubirii sub orice formă, în fotografiile lui.

Vrei să vii alături de noi? Locurile sunt limitate, așa că înscrie-te repede în formularul de AICI.

Atenție: acest eveniment nu este unul tehnic, nu este un workshop de fotografie, nu este un curs. Este o ocazie de a socializa cu 2 #FotografOM și de a învăța de la ei despre emoții, sentimente, experimente, motivație, curaj, nebunie, frumos și inocență.

Eveniment organizat de: Sabina Cornovac Online

Sponsor oficial al evenimentului: Bringo (atenție, pregătim o surpriză frumoasă pentru toți participanții la eveniment)

Locație: Qreator by IQOS, etajul 1 (atenție, acces 18+)

Înscrieri aici: http://b.link/FotografOMAnaMarian

Vă mulțumim în avans pentru share-uri și pentru participarea alături de prieteni interesați de acest domeniu. Împreună putem învăța să iubim frumos fotografia 🙂

Abonează-te la newsletter-ul meu pentru a primi săptămânal articolele publicate!

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.