fbpx

Când am auzit că vine Cesar Millan în România am știut că trebuie să merg să îl văd neapărat. De unde am aflat? Dintr-un comunicat de presă primit pe mail. Apoi s-a umplut și Facebook-ul cu prieteni care se bucurau de vestea cea mare.

cesar millan

Organizatorii au făcut și pagină de Facebook dedicată, au dat drumul la înscrieri pentru câinii care să fie pe scenă cu Cesar, au inventat și o ofertă specială pentru Valentine’s Day și toți am început să numărăm zilele până pe 21 martie.

Cesar Millan este cunoscut de la televizor, din celebrele emisiuni în care îi ajută pe oameni să fie stăpâni, nu părinți pentru cățelul lor. Vorbește mereu despre respect, disciplină, răbdare, învățare și despre cum ar trebui să îi tratăm ca pe niște câini, nu copilași. Mereu îmi dau seama că ceea ce spune e logic, însă nu m-am gândit niciodată așa. Te face să vezi lumea cu alți ochi și să întelegi că oricine merită a doua șansă. Chiar și un câine cu care, aparent, nu mai ai ce face ca să ai o viață liniștită.

Ceea ce niciodată nu am știut este că Cesar este un showman adevărat și aproape comediant chiar. Am văzut câteva înregistrări pe Youtube și m-am convins că o să râdem mult la show-ul lui “Once Upon a Dog Tour 2017”. Și pentru început am râs eu când i-am făcut cadou lui Fram tricoul de la Cesar (mulțumim organizatorilor pentru surpriză). Acum e clar al cui este și cine o să doarmă în el, nu?

Ceva ce este foarte important de știut – spectacolul se desfașura în limba engleză însă va  fi dublat consecutiv în limba română. Nu pot să spun că mă bucur prea tare, dat fiind că o să se piardă puțin din farmec, dar contează ca toată lumea să înțeleagă ce spune Cesar și să plecăm cu măcar un lucru nou învățat despre cei care ne fac viața mai frumoasă.

Sunt curioasă, cu cine mă văd la spectacol? Biletele se cumpără de aici și țin să vă spun că în sală o să fie ecrane mari pentru ca toți să îl vedem bine, oriunde am sta!

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.