fbpx

Nu știu cum se face de în perioada asta îmi vin în minte toate gândurile calde pentru cei dragi. Fix mie mi se întâmplă, care tot zic peste tot că nu trebuie să fim așa doar de sărbători. Bine, îmi mai trece când îmi aduc aminte că sunt cu mâna pe telefon super des și îi sun pe unchi, pe nași, pe Iulia draga mea, pe Cătălina etc.

ganduri

De data asta m-am gândit serios să le scriu o scrisoare nașilor mei. Una privată, personalizată și scrisă de mână. Așa cum prea rar mai scriem. Dar înainte vreau să vă explic de ce și cât de importanți sunt ei pentru mine. Și, mai ales, de ce am scris în titlu că lor le datorez existența mea și drumul până aici.

Mama a avut N avorturi. Cred că 7. Și tare vroia să scape și de mine. Doar că nu a avut bani și apoi a fost prea târziu. Doar că un element vital a fost iubirea nașilor mei. Ei deja știau de mine, au acceptat să îmi fie părinți spirituali cu condiția să mă cheme și Alexandra, și au încurajat-o că totul o să fie bine. Au convins-o că o să ne fie alături și acum, după 31 de ani, pot spune că au devenit părinții mei 100%, nu doar așa spirituali.

Apoi, nașa mea îmi povestește mereu cum mă spăla, cum avea grijă de mine, cum m-a iubit și mai mult în timpul revoluției, cum nașul se mândrea cu mine peste tot, cum mă băteam pe sarmalele ei, cum mâncam fără oprire checul făcut de ei doi, cum făceam concursuri din Legendele Olimpului și cum au trăit prin și cu mine. Nu a fost ușor, ba chiar dimpotrivă, însă în atâția ani relația noastră a crescut din ce în ce mai mult, eu am ajuns să îi respect cu adevărat și iubirea pentru ei este mult mai profundă, puternică și matură. Exact așa cum se face vinul când trece timpul, știți voi ce zic.

Știu că nu sunt unici. Că mulți aveți relații superbe cu nașii. De aceea mă bucur foarte mult că am fost așa de norocoasă. O relație de genul acesta nu este ușor de stabilit și crescut, e nevoie de timp, încredere, răbdare și compromisuri de ambele tabere. Iar pentru asta aș vrea să le fac un cadou în fiecare zi, pentru a le spune cât de mult îi respect și apreciez. Cu sau fără ocazie. Nu știu dacă vi s-a întâmplat și vouă să vă doriți enorm să le luați ceva unic, special, personalizat și care să vorbească cu adevărat de relația dintre voi.

Întâmplarea face că în ianuarie se serbează amândoi și nașa este și Eugenia (24 decembrie zi de nume). Deci e momentul potrivit să caut idei de cadouri și pentru Crăciun și pentru zilele de naștere. Cum le voi alege? Gândindu-mă la ce li se potrivește, la ce ar folosi cu adevărat, la ce și-ar dori dar nu și-ar cumpăra niciodată. Vă dau ideile aici și aștept feedback de la voi, ce spuneți?

Pentru nașa mea

  • Geantă din piele naturală Anuschka, unică, pictată manual, așa cum și eu mi-am dorit mereu, și ea cred că nu a văzut niciodată (poate de aceea e și așa ușor să aleg cadoul ăsta)
  • un Glob pâmântesc tip bar Zoffoli care sigur o să reziste trecerii timpului și o să fie în centrul atenției la seratele în care îi place să servească vodcă sau vin și să discute despre istoria și geografia care o pasionează atât de mult (depinde de moment)

Pentru nașul meu

  • O busolă Dalvey personalizată care o să îi amintească mereu de mine și o să îi facă și mai mare poftă de călătorit prin țara asta superbă pe care el o iubește  sau un ceas de buzunar Full Hunter Dalvey care o să îl ajute să știe mereu cât de valoros e timpul (cel mai probabil i l-aș da fix când va împlini 70 de ani)

ilux

Cine mă ajută cu mai multe idei de cadouri de la iLUX.ro pentru nașii mei? Unele pe care le poți oferi fără ocazie și altele care se dau mai degrabă la ocazii speciale. Promit să mă revanșez. Oricum îi găsim și online și la showroom și în Promenada Mall unde au stand (vis-a-vis de C&A).

Și, în plus, ala sigur vă va fi mai ușor și vouă când o să vină momentul să alegeți un cadou care să vorbească pentru voi, să fie ținut minte și să declanșeze emoții. Adică un cadou care știe ce vrem să exprimăm 🙂

Sărbători fericite, dragilor! Să aveți grijă de voi și de cei dragi și să nu vă faceți cadouri doar acum, da?

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.