fbpx

Hai la SocialPedia 19 despre Lecții din Pandemie

SocialPedia este singura conferință de social media lunară din România, organizată de Sabina Cornovac Online și Iulia Stănescu. Premiat la Webstock 2018, proiectul s-a transformat într-un eveniment lunar, unde oameni de succes din online împărtășesc secretele muncii din spatele ecranului. Obiectivul nostru? Sã contribuim la creșterea calitativă a comunității de social media din țară.

După o pauză de șase luni, SocialPedia revine cu o nouă ediție, de data aceasta, online. Ediția a 19-a a SocialPedia, singura conferință lunară de social media din România, are loc pe 22 octombrie, de la ora 18:00, live pe ZOOM. Speakerii acestei ediții sunt: Nicoleta Scarlat, Director de Vânzări Eisberg, Alina Greavu, creator de conținut @ Aluziva, și Loredana Pecie, psiholog. 

Trecem printr-o perioadă provocatoare, în care atât brandurile, cât și influencerii și oamenii care lucrează în social media trebuie să se reinventeze și să găsească noi metode de comunicare. Tranziția spre mediul online este din ce în ce mai evidentă, iar acest lucru vine și cu părți mai puțin bune: apar stresul, anxietatea și oboseala mentală, într-o industrie care s-a văzut nevoită să își schimbe abordarea. 

Vom discuta despre toate aceste lucruri împreună cu invitații SocialPedia 19, care vor încerca să răspundă la întrebări precum:

– Cum s-au adaptat brandurile și influencerii la noua situație?

– Ce a adus această schimbare în strategiile de comunicare și, respectiv, de vânzare?

– Care sunt previziunile și planurile de business și comunicare pentru viitor?

– Cum trebuie să aibă grijă de sănătatea lor mentală specialiștii în digital, influencerii?

– Cum ne relaxăm, cum învățam să luăm pauze?

– Cum mai facem diferența dintre viața personală și viața profesională, în condițiile de work from home?

Nicoleta Scarlat, Director de Vânzări Eisberg, va susține o prezentare de tip studiu de caz despre strategia de comunicare a brandului în această perioadă dificilă.

Psihologul Loredana Pecie vorbește pe tema sănătății mentale a specialiștilor din comunicarea online, în cadrul unui workshop aplicat (exerciții de respirație, studii de caz și alte surprize).

Apoi Aluziva va continua cu lecțiile pe care le-a învățat în această pandemie, ca influencer, mamă și om care privește cu optimism spre viitor.

✅ În plus, această ediție este și una aniversară. Pe 22 octombrie 2018 a avut loc prima ediție SocialPedia, un eveniment care a reunit până acum peste 3000 de participanți și 40 de speakeri. Sărbătorim alături de voi 2 ani de când am devenit o familie bazată pe comunicare și învățare. De data aceasta, online.

#INSCRIERI

Vrei să vii alături de noi? Cumpără cât mai repede biletul tău de acces la SocialPedia 19, de aici https://socialpedia.eu/events/socialpedia-19/

În cazul în care nu mai poți ajunge, poți face cadou biletul oricui vrei tu (sau să îl vinzi), chiar dacă e trecut numele tău pe bilet!

Eveniment organizat de: Sabina Cornovac Online și Iulia Stanescu

Powered by Kiss FM România

Sponsor: Eisberg România

Vă mulțumim în avans pentru share-uri și pentru participarea alături de prieteni interesați de acest domeniu. Împreună putem învăța să iubim frumos social media 🙂

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.