fbpx

Ediția 36 a SocialPedia are loc pe 05 aprilie 2022, de la ora 18:30, online, despre Influencer Marketing în 2022 și este powered by LIDL România.

Speakerii acestei ediții sunt: Robert Feraru, Social Media Manager @ Kooperativa 2.0, Mihnea Ratte, fotograf și Sergiu Penciu, Profesor de Educație Financiară.

La această ediție SocialPedia discutăm despre ce presupun campaniile de Influencer Marketing în 2022, atât în viziunea creatorilor de conținut, cât și în viziunea oamenilor din agenții. Sunt informații prețioase, pe care orice specialist în comunicare online trebuie să le cunoască. Robert Feraru oferă perspectiva specialistului care implementează campanii de Influencer Marketing, în timp ce Mihnea Ratte vine cu perspectiva fotografului în campanii cu influenceri. 

Marketerii vor mări bugetele alocate campaniilor cu influenceri în 2023, conform grin.co. 60% dintre specialiști susțin și că cel mai eficient tip de conținut pentru brandurile lor este cel generat de influenceri. Iar consumatorii încep să urmărească din ce în ce mai mult creatori de conținut care arată ca oameni “obișnuiți”. 

#SPEAKERI

Răspunsul la toate întrebările voastre le aflăm împreună de la invitații SocialPedia 36:

📸 Robert Feraru este specialist în jurnalism și științele comunicării cu experiență în realizarea și optimizarea strategiilor de comunicare, monitorizarea competitorilor și managementul comunităților. Coordonează departamentul de social media din cadrul agenției Kooperativa 2.0 format din 10 persoane și a pregătit peste 70 de branduri pentru a se poziționa corect în mediu digital oferind servicii de consultanță sau susținând workshop-uri pentru acestea.

📸 Mihnea Ratte este fotograf de peste 15 ani, dar și-a început cariera ca jurnalist. De când a descoperit camera foto, noul lui scop în viață a fost să arate celor din jurul lui cum și ce vede el. Așa a ajuns să spună despre el că este fotograf fericit, pentru că în fiecare zi face ce îi place. Crede că, atât în fotografie cât și în crearea de conținut, important este să transmiți ce simți.

📸 Sergiu Penciu este absolvent de jurnalism cu master în publicitate și doctorat în inginerie și management. Pasionat de tot ceea ce vine din zona de educație financiară și digitalizare. Profesor de Educație Financiară și Supervizor Digital Engagement în cadrul BCR cu veleități antreprenoriale printre care amintim cel mai nou proiect al sãu, Lădița cu Bunătăți, Sergiu este o persoană pragmatică și plină de energie care caută mereu să dezvolte idei și să investească în acestea. Cu peste 5.000 de persoane care au participat la workshopurile sale de Educație Financiar Antreprenorială, crede că poate schimba mentalități și că educația stă la baza tuturor acțiunilor care ne pot face viața mai simplă. Ideea fără acțiune rămâne doar un vis frumos. 

#PROGRAM

18:30 – Bine ați venit și socializare
18:45 – Prezentare Robert Feraru
19:20 – Prezentare Mihnea Ratte
20:00 – Prezentare Sergiu Penciu
20:30 – Socializare

#INSCRIERI

Vrei să vii alături de noi? Înscrie-te gratuit la SocialPedia 36, de aici https://socialpedia.ro/socialpedia-36/

POWERED BY LIDL România

Partener Media: Kiss FM

Parteneri Media: Zile şi Nopti, Doza de Comunicare, IQAds, IQool, Flawless, SocialWeb.ro, ASC

Locație: online, pe Zoom

Vă mulțumim în avans pentru share-uri și pentru participarea alături de prieteni interesați de acest domeniu. Împreună putem învăța să iubim frumos social media 🙂

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.