fbpx

Ediția 37 a SocialPedia are loc pe 10 mai 2022, de la ora 18:30, online, despre Micro-Influencers Campaigns in 2022 și este powered by Eisberg România.

Speakerii acestei ediții sunt: Nicoleta Scarlat, manager vânzări și marketing Eisberg România, Alex Grecu, creator de conținut, și Cristian Mărgărit, nutriționist.

Discutăm împreună despre ce înseamnă să comunici un produs pe o piață care nu este dispusă să îl accepte cu brațele deschise și cât de importante sunt campaniile cu micro influenceri în toată această ecuație. Apoi aflăm cum funcționează întreg procesul de comunicare online și cum trebuie să se adapteze brandurile care au produse de nișă.

La final, te invităm la o discuție despre nutriție. Pentru că am dezbătut în atât de multe ediții despre sănătatea mentală, acum a venit rândul corpului. Descoperim cum să ne hrănim sănătos și cum să alegem produsele care ne fac cel mai bine, dar și ce este recomandăm să mâncăm în momente stresante, precum examene, deadline-uri sau pitch-uri.

POWERED BY Eisberg România

Partener Media: Kiss FM

Parteneri Media: Zile şi Nopti, Doza de Comunicare, IQAds, IQool, Flawless, SocialWeb.ro, ASC

Locație: online, pe Zoom

Vă mulțumim în avans pentru share-uri și pentru participarea alături de prieteni interesați de acest domeniu. Împreună putem învăța să iubim frumos social media 🙂

Poate vrei să citești

One thought on “Hai la SocialPedia 37 online despre Micro-Influencers Campaigns in 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.