fbpx

Știți voi treaba cu vacanța de vară? Au trecut mulți ani de atunci, pentru unii dintre noi. Dar eram obișnuiți că vara ne distrăm și abia din septembrie ne mai apucam și noi de învățat ceva.

Viața ne arată că nu prea mai merge așa. Că avem nevoie de bani tot anul, cei de lângă noi învață în fiecare zi, și vara nu e deloc mai ieftină decât iarna. Ba chiar dimpotrivă, dacă îți mai dorești și ceva vacanțe. Și cine nu vrea la mare, la munte și … peste tot în general?

Cam așa am zis și eu anul acesta. Vă spuneam aici că am deja 5 luni de cursuri la DallesGo. Și nu prea am în plan să mă opresc. Aș vrea ca anul ăsta să găsesc și ceva curs avansat de Analytics și Adwords. Și ceva de Management și mai multe. 2017, bring it on! De ce? Pentru că după peste 9-10 ani de social media e momentul să merg mai departe. Știu să fac o mulțime de lucruri în social media, PR, evenimente, content, community, organizare, copywriting etc însă trebuie să le și aprofundez fix pe alea de care este nevoie într-un departament de Digital și Marketing. Primul pas? Caut cursurile potrivite, le aleg după recomandări și mă pun pe învățat.

Tot din categoria asta este și Școala de Vară de E-Commerce GPeC 2017. În perioada 23-28 august, 12 mentori vor susține 18 ore de cursuri intensive de comerț electronic și marketing online în fața a 50 de participanți. O parte dintre temele abordate în cadrul evenimentului sunt: optimizarea conversiilor, cursuri practice de usability, campanii AdWords și SEO, informații despre Marketing Online și Social Media, logistică sau Customer Experience.

Cei ce își doresc să participe în cadrul Școlii de Vară GPeC se pot înscrie până la data de 1 august 2017 pe site-ul www.gpec.ro/scoala-de-vara-de-e-commerce-gpec/, beneficiind de prețuri promoționale Early-Bird.

Eu vă recunosc că mi-am dorit tare mult să ajung acolo și anul acesta voi reprezenta F64 la eveniment. Mă bucur foarte mult pentru că de 7 ediții tot zic că mă duc. Până atunci îi urmăresc și eu, alături de voi, pe Facebook 🙂

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.