fbpx

Pentru că articolele din această categorie de “Joburi in Social Media”au fost bine primite, iată că revin cu încă unul la început de primăvară:) Vă doresc să vă ajute și să vă găsiți locul de muncă potrivit.

Specialist Marketing Iași

Knuth angajează un Specialist Marketing pentru sediul lor din Iaşi. Găseşti anunţul lor mai jos.

Candidatul ideal:

Studii superioare de specialitate (Marketing, FEAA, ASE);
Cunoştinţe operare MS Office şi Outlook;
Cunoştinţe operare Corel Draw, Photoshop sau orice alt program de editare grafică – constituie un avantaj;
Cunoştinţe de nivel tehnic: strategie de marketing, publicitate, PR;
Cunoştinţe medii de limba engleză, scris şi vorbit;
Pasiune pentru marketing şi comunicare;
Este o persoană muncitoare, creativă şi perseverenţă;
Abilitatea de a lucra bine cu cifrele, capacitate de analiză şi evaluare critică a unui proiect;
Permis de conducere categoria B.

 Detalii aici
Content Writer

Dacă, cu Internetul de-a dreapta ta, poți să scrii despre orice și să produci consecvent conținut de calitate, citește (măcar ca să te afli în treabă) ce job avem pentru tine. Mai precis, căutăm să ispitim un om obișnuit cu dinamica și obiectivele unei redacții să treacă de partea campaniilor de content marketing și native advertising.

Ce ar fi de știut despre departamentul de content al Upswing, în afară de faptul că ne căutăm suflet pereche și că suntem pregătiți să răscolim redacții întregi ca să-l găsim? E simplu – deși pornim de la un brief, pe traseu folosim aceleași intenții bune care alimentează conținutul editorial de calitate.

Prin urmare, fie că ai experiență de redacție, de agenție de știri ori altceva in-between, dacă ai atenție la detalii și capacitatea de adaptare a scriiturii la orice mediu, lasă-ne să-ți spunem ce îți iese dacă te hotărăști să ne anunți că exiști și că produci.

Dincolo de faptul că poți deveni expert în ceea ce își doresc utilizatorii să găsească în online, rolul acesta este o oportunitate excelentă să te poziționezi ca digital content writer și să capeți experiența care îți poate oferi autonomia și validarea de care ai nevoie.

Detalii aici
Social Media Specialist

Se spune despre tine ca stai prea mult pe Facebook? Crezi despre tine ca nu doar stai pe Facebook, ci stii Facebook? In cazul acesta, te vrem in echipa noastra!

Ce vrem?

Sa-ti placa sa inveti, sa descoperi, sa pui intrebari!
Sa nu-ti fie jena sa spui “nu stiu” si sa ai curaj sa spui “vreau sa invat”! Te asiguram ca vei avea de la cine!
Sa fii serios/serioasa, orientat/a spre rezultate si nu doar spre executia unor task-uri. Ai libertate mare de creatie, iar initiativa este incurajata! Foloseste-o!
Sa stii bine limba romana. Aici nu incape loc de discutii! Daca stii si engleza, e perfect!
Sa ai putina experienta in editarea foto/video. Nu te speria, nu vrem abilitati avansate de graphic design!
Sa fii sociabil/a, flexibil/a, dinamic/a si… sa ai rezistenta la stres! Vorbim despre un job cu feedback in real time!
Ce trebuie sa faci?
Sa sprijini la crearea si implementarea strategiei de Social Media.
Sa creezi si sa postezi zi de zi pe Facebook mesaje, imagini si materiale video originale.
Sa analizezi rezultatele si sa le imbunatatesti permanent!
Sa monitorizezi permanent traficul site-urilor aferente paginilor de Facebook pe care le vei administra (pentru asta, ar fi util sa-ti sune familiar Google Analytics, Facebook Insights)!
Sa colaborezi cu ceilalti colegi si celelalte departamente! Comunicarea e esentiala!Cine suntem?
Smart Activity, compania care detine cel mai citit site de lifestyle feminin din Romania, cea mai mare pagina de Facebook la categoria “Celebritati”, cu un portofoliu de produse in permanenta dezvoltare si o echipa in continua crestere.Ce oferim?

Aici, nimeni nu-ti va reprosa ca stai prea mult pe Facebook. Dimpotriva, la final de luna vei primi salariu pentru asta!
Bonuri de masa!
Asigurare medicala!
Un colectiv prietenos si un sef pe masura! Hai sa ne cunoastem. Cafeaua e din partea noastra!

Trimite-ne CV-ul tau pe adresa hr@smartactivity.ro.

Content Marketeri (Junior sau Senior)!

Viitorii tăi colegi se așteaptă să fii online savy, să vii cu multe idei de PR, pe care să nu-ți fie frică să le propui jurnaliștilor, să-ți placă mult să scrii și să faci campanii în care viitorii tăi clienții s-apară în presa online natural. Multe proiecte locale și internaționale te-așteaptă să-ți aduci contribuția!

Trimite-ne un email pe careers@vertify.ro cu cââââât mai multe detalii despre de ce îți dorești rolul. Nu uita nici de CV 😉

Totul despre job aici. Deadline: 10 aprilie.

Pe lângă partea de content și PR digital, vei învăța și ce impact are munca ta în creșterea clienților și cum faci SEO, de la oameni talentați care vor să crești alături de ei.

Cum mai găsesc joburi în social media fac update aici. Dacă aveți, stiți unde să mă găsiți. Și dacă nu vă căutați, un share la acest articol poate să vă ajute prietenii aflați în căutare icon smile Joburi in Social Media (15) Mulțumesc!

Poate vrei să citești

2 thoughts on “Joburi in Social Media (44)

  1. Titlul este “Joburi in Social Media” si in paranteza scrie 44. Vazand acea paranteza, eu am crezut ca e vorba de 44 de joburi. Si apoi am descoperit ca sunt doar doua… Cred ca titlul trebuie reformulat, ca sa nu induca in eroare. Multumesc.

    1. Buna. Nr 44 vine de la faptul ca acest articol este articolul cu nr 44 cu joburi. Scriu de 44 de luni despre acest subiect. Este un obicei pe care il folosesc toti bloggerii. Sper ca ca te-a ajutat totusi articolul, asa cu titlul acesta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.