fbpx

Prima ediție a fost pe 30 mai 2019. De atunci sunt alături de FuckUp Nights Bucharest și mă bucur să vă invit la ediția X, offline, pe 18 martie 2021. Ia să vedem despre ce o să vorbim și cu cine 🙂 P.S. urmează concurs cu bilete pe Linkedin și Facebook Group, fiți atenți!

Alin Gherman – CEO Nobel Technologies, Olivia Vereha – co-fondator Code for Romania; Alex Glod – storyteller, trainer și speaker TEDx, Ioana Vieru – Marketer, Andrei Lasc – director de creație la Cu subtract sunt speakerii celei de a zecea ediții FUN Bucharest.

Evenimentul va avea loc joi, 17 iunie, începând cu ora 19:00, offline, la Mercato Kultur. Conform reglementărilor, accesul este permis pe baza adeverinței de vaccinare sau cu rezultatul negativ al unui test PCR realizat cu cel mult 72 de ore înainte de începerea evenimentului.

Fuckup Nights aduce o perspectivă constructivă asupra nereușitelor profesionale, încurajând învățarea din situațiile dificile și facilitând creativitatea.

,,Cea de-a zecea ediție FUN Bucharest vine ca un vânt răcoros de vară, pentru a ne îndemna la curiozitate și pentru a ne reaminti că la succes ajungi dacă nu-ți pierzi entuziasmul după eșec. Eșecul ne face cu atât mai interesanți și mai performanți. Adunăm laolaltă profesioniști din domenii variate pentru a descoperi experiențe diferite, dar mai rar discutate, cu ajutorul cărora să devenim mai înțelepți și mai inspirați. Acesta este farmecul Fuckup Nights: ne amintește că suntem oameni și că eșecul poate fi sursă de putere și treaptă pentru progres”, spune Diana Iosu, organizator Fuckup Nights Bucharest.

Eșecul este unul dintre cei mai buni prieteni pe care îi poate avea oricine. Personal, pot spu-ne că teama de eșec este ceva cu care mă lupt zi de zi. Dar e o luptă pozitivă, care mă face să mă evaluez mult mai sănătos pe termen lung cu privire la ce sunt capabilă sau nu să fac, să îmi asum riscurile mult mai calculat și să fiu echilibrată pe toate planurile. Cât timp teama de eșec nu devine un inamic perpetuu, care te blochează din a-ți atinge obiectivele, poate fi un aliat de încredere.”, afirmă Olivia Vereha, co-fondator Code for Romania.

Alex Glod, storyteller și speaker TEDx, afirmă că tindem să integrăm fără să ne dăm seama noțiunea că, odată ce ai succes, nu îți mai permiți să eșuezi. “Toate poveștile de succes din antreprenoriat vorbesc despre eșec, dar doar la începutul poveștii și nu se vorbește despre tangoul constant dintre eșec și succes de-a lungul întregii cariere” adaugă Alex Glod.

O poveste despre provocări profesionale ne va fi împărtășită și de Andrei Lasc, director de creație la Cu Substrat: “Pentru mine eșecul ține de ce mi-am imaginat vs. cum s-a întâmplat. Fiind un om cu imaginație bogată, mi-a luat ceva timp să accept că nu-i musai să se întâmple totul exact cum mi-am imaginat, că uneori poate tocmai diferențele alea au farmec. Cu cât trece timpul îmi dau seama că de cele mai multe ori percep ceva ca fiind un eșec doar dacă cei din jur îl văd așa. Altfel, e o explorare, un experiment care a ieșit altfel decât m-am așteptat și din care am mai învățat ceva.”

Alin Gherman, CEO Nobel Ltd, își amintește de primele eșecuri din copilărie: “Bravo, 10 !” sau “Stai jos, 4!”? La “10” mi-a plăcut. Am fost și la “4”, iar pe astea parca mi le amintesc mai clar; nu mi-a plăcut așa mult. Noroc că până la urmă am trecut clasa. Școala ne condiționează așteptările la “Bravo, 10”. Însă viața este plină de surprize și, când credem că am descifrat ecuația și vom fi de 10, apare neprevăzutul și ne trimite la corigență. În fața fricii de examen ai două alternative: te închizi în status quo și rămâi unde ești sau reușești să-ți schimbi percepția asupra lui „Stai jos, 4”. Și astfel vei avansa, personal, profesional și te vei pregăti pentru următoarea provocare.”

“Eșecul este inevitabil pe orice plan, iar pe pielea ei Ioana a învățat să nu îl ia atât de în serios, ci să încerce să își învețe lecția, să experimenteze și să mearga mai departe.” explică Ioana Vieru, marketer.

Moderatoare va fi jurnalista de radio și televiziune Julia Nagy.

Fuckup Nights Bucharest, parte a seriei de evenimente care au loc la nivel global, se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților. Această mișcare globală care ia amploare cu rapiditate promovează, prin puterea exemplului, concluziile constructive trase în urma nereușitelor profesionale.

Evenimentele au loc în 320 de orașe din 90 de țări din întreaga lume. La fiecare ediție sunt invitați vorbitori din diferite zone de interes precum business, cultură, divertisment, sport care își spun pe scurt poveștile din carieră într-o manieră informală.

Fuckup Nights Bucharest Vol. X se va desfășura offline, pe data de 17 iunie 2021, începând cu ora 19:00. Biletele la eveniment se pot achiziționa de aici.

CONCURS

Poți câștiga una dintre cele 3 invitații oferite de echipa SocialPedia pe pagina mea de Linkedin AICI!

Abonează-te la newsletter-ul meu pentru a primi săptămânal resurse din social media!

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.