fbpx

Am 10 ani de când tot pun întrebarea asta. Și foarte rar primesc un răspuns valabil. Adică nu scuze penibile și motive pentru care ceva atât de simplu nu se întâmplă. Deci, unde e adresa de mail?

picard-has-a-question

Să zicem că ești blogger, vlogger, influencer, persoană cunoscută în online, instagrammer, social media something, orice. O persoană care dorește să își construiască un brand și are interes să poată să fie contactată pentru diferite discuții, parteneriate, colaborări etc. Totul simplu, nu? Așa pare la prima vedere. Și totuși nu este! De ce? Pentru că:

Nu ai publică adresa de email! Oamenii nu o pot găsi nicăieri! 

Nu înțeleg, jur. De ce există bloggeri care nu au adresa de mail trecută pe blog la Contact sau pe pagina de Facebook a blogului sau pe contul personal. Undeva, oriunde. Asta ca să nu cer prea mult și să vă spun că mi s-ar părea normal să fie peste tot. Ca atunci când cineva vrea să îți dea un mail primul pas, găsirea metodei prin care să te contacteze, să dureze 1-2 minute maxim. Și apoi să îi fie foarte ușor să discute cu tine, mai ales dacă îți și formezi talentul de a răspunde măcar o dată pe zi la mailuri.

Se tot scrie despre asta. Mai suntem câțiva care ridicăm problema din când în când. Și totuși nimic nu se schimbă. Există excepții, e adevărat, dar cred că trebuie să mai tot insistăm. Așa că azi mă repet și eu: Trebuie să ai adresa de mail publică! Dacă poți, lasă publice pe Facebook și datele minimale despre tine. Că îmi dai Add și nu am nici cea mai mică idee ce faci și cine ești. Și după ce îți dau accept descopăr că ești director de marketing la o super agenție. Nu era mai bine să văd de la început asta?

E așa greu? Există oare și motive pentru acest secretism? Poate că da și nu le știu eu … sunt chiar curioasă!

 

Poate vrei să citești

4 thoughts on “Lipsa adresei de mail – moartea pasiunii

  1. Este un must sa ai adresa de mail afisata public.
    Un motiv pentru care multi nu o afiseaza este Spam-ul care vine cand adresa de mail este afisata public. Dar chiar si asa, exista modalitati de a o afisa, spre exemplu eu am facut un jpg cu aresa de mail. Nu stiu cat de ok este in aceasta varianta dar macar este la vedere si oricine doreste ma poate contacta.
    Aberant este ca majoritatea celor care nu au o adresa de mail afisata se intreaba de ce nu ii contacteaza brand-urile sau clientii directi :))
    http://nighton.ro

    1. Formularul ala de contact te limiteaza maxim la formatul mailului. Si nu e profesionist. Parerea mea, logic. As putea adauga la articol ca sa ai formular de contact pe blog sau site e o varianta mult mai buna decat deloc. Am scris articolul pornind de la cei care nu au nicio forma de contact nicaieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.