fbpx

Am ajuns acasă la ora 22:30. Mă scosese în oraș cea mai bună prietenă și rămăsesem cu un zâmbet tâmp. Așa de mult mă bucur că ea e acolo mereu. Pe lângă Cel Drag care mă face să râd mereu, la orice oră.

Am început să rezolv mailuri personale, să citesc articole de blog și să dau scroll pe Facebook. Până am dat de ea. Nu e prima dată. Ba chiar este a 10-a oară minim când o văd și îi dau play. Doar că s-a potrivit așa de bine cu momentul ăsta, în care pur și simplu zâmbesc, încât am zis că merită să apară pe blogul meu la categoria “Melodia zilei”!

Versurile sunt și ele tare inspiraționale, probabil de aceea au deja 1.400.000 views în 6 zile (pentru ei este o cifră super ok, nu comparați vă rog cu alte genuri de muzică). Iată-le:

Eu sunt genul emotiv / Mie-mi plac cei timizi / Nici golan, dar nici naiv / Genul meu de indivizi
Am și sufletul rănit / Și al meu e golit / Și acum că am sărit de prezentări / Și de întrebări
Hai să nu dăm înapoi / Și în lume să fugim / Îmbrăcați sau goi / Noaptea nu stă după noi
Hai să fim vinovați / De tot ce-o să greșim / Nu ne așteptați / Ne întoarcem într-o marți
Și-o să fugim să tot fugim / Până ne îndrăgostim / Până când toate turmele / Ne vor pierde urmele
Și-o să ne iasă vorbe iar / În orice zi din calendar / Și hai să uităm de alte întâmplări / De remușcări, de așteptări, de căutari
Vor fi și zile când nu va fi frumos / Dar eu voi fi aici să îți întorc cerul pe dos / Cu ochii închiși și îmbrățișați / Ne rugăm să nu se facă niciodată marți

Da, da, da, da! Viața este tare frumoasă și merită trăită în fiecare zi, nu doar în weekend, nu doar când e frumos afară sau avem toți banii din lume. Și mai ales, cel mai important, e că niciodată nu contează vorbele care o să iasă! 

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.