fbpx

Stateam in statia de tramvai, cu o anestezie de la dentist care ma supara si la ora asta, cu o stare deloc buna, uitandu-ma pe Facebook. Si am dat de poza asta. Am zambit instant. Nu a trecut durerea, dar aveam nevoie de zambetul ala.

Nu mi-a venit sa cred ca e reala si e doar una, nu doua poza alaturate. Am ajuns acasa si am cautat detalii. Autorul este Marcin Ryczek, un fotograf polonez, Ceea ce este interesant este faptul ca aceasta fotografie a fost planuita, el urmarind mult timp locatia si evenimentele de acolo.

Pe Facebook are acum 10.000 like-uri si 5000 share-uri. Aflati mai multe detalii aici.

Lumea asta e perfecta si imperfecta, in acelasi timp. Si uneori iti trebuie doar multa rabdare si ambitie ca sa o arati in adevarata ei splendoare. Multumesc Marcin pentru zambetul de astazi!

Poate vrei să citești

2 thoughts on “Multumesc pentru zambetul de astazi

  1. Buna Sabina,
    La mine a durat in jur de vro 3-4 ore anestezia la mine, insa cred a ar mai fi durat incat o ora doua daca nu mancam ceva…
    Insa sper sa am dreptate.

    Oricum, am vazut ca la profil ai afirmat cat ca ai 26 de ani, am o intrebare mai ciudatica, chiar daca ai prieten, ti se intampla sa zambesti atunci cand vezi un om(femeie barbat simpatic), datorita vestimentatiei sau reactilor?

    1. Buna. Asa a durat si la mine, sunt obisnuita dar acum a fost putin mai greu din cauza unui inceput de parodontoza. Normal ca zambesc, nu m-am calugarit cand mi-am facut prieten 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.