fbpx

Dupa cum v-am promis, revin cu noutati de ultima ora despre eveniment de anul acesta Webstock 2011.

Temele evenimentului

Manafu a anuntat pe blogul lui temele despre care se va discuta anul acesta. S-a tinut cont si de sugestiile pe care cei care au solicitat invitatii le-au facut in formularul de inscriere.

Webstock Awards

Astazi este ultima zi in care pot fi inscrise proiecte la editia de anul acesta Webstock Awards. Mai multe detalii aflati aici si nu ezitati sa va inscrieti.

Din experienta anilor trecuti va pot spune ca nu numarul de fani ai unei pagini de Facebook conteaza sau miile de participanti la un concurs. Aveti un proiect creativ, inovativ, interactiv si care ofera o reala experienta utilizatorilor? Go for it!

Carti de vizita pentru participanti

Pornind de la ideea ca se doreste ca acent eveniment sa fie mai restrans, deci nu vom mai avea 700 de participanti, pentru a incuraja comunicarea, interactivitatea si pentru a avea participanti de calitate, Evensys si Agrafa.ro pregatesc o surpriza.

Fiecare participant la Webstock va primi un set de carti de vizita cu datele de contact pe o parte, iar pe cealalta parte un tweet memorabil, amuzant, celebru cu ajutorul #cartidevizita. Daca aveti propuneri puteti sa le trimiteti si sa si castigati ceva. Mai multe detalii aici.

Bloggeri oficiali

Daca nu aveti invitatie, nu sunteti nici Event Ambassador, nici voluntar si totusi sunteti blogger pasionat de Social Media si tehnologie, aveti sansa sa fiti bloggeri oficiali la Webstock 2011.

Aceasta portunitate este susținuta de Nokia. Patru bloggeri pasionati de tehnologie, Internet si gadget-uri vor primi acces gratuit la eveniment si vor fi dotați pentru o zi cu terminal Nokia pentru a surprinde prin fotografii si inregistrari video evenimentul. Despre inscrierile aflați aici.

Un Webstock 2011 reusit si cu multe invataminte pentru toata lumea!

Poate vrei să citești

3 thoughts on “Noutati de la Webstock 2011

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.