fbpx

La invitatia Afi Palace Cotroceni, am reusit sa vad si eu filmul “Now You See Me”. Auzisem foarte multe despre el si abia asteptam sa il vizionez.

4-Horsemen-Now-You-See-Me

Stiu ca poate sa para exagerare, dar a fost cel mai bun film vazut de mine in ultima perioada. Stiti voi cu gusturile care nu se discuta. Daca va aduceti aminte ce filme si seriale urmaresc eu, va dati seama de ce (Prison Break, House of Cards, Political Animals, Suits, Scandal, Ocean’s etc).

De ce mi-a placut asa de mult? M-a tinut atenta de la inceput pana la final, m-am lasat vrajita de magie dar am incercat si sa o inteleg, m-a facut sa imi pun o mie de intrebari, mi-am dat seama inca o data de cat de mult inseala aparentele si … la final m-a lasat fara cuvinte. Sper sa nu scrie nimeni finalul sau daca vreti sa il vedeti, sa nu incercati sa aflati inainte care este. Pentru ca merita toti banii!

Ghiciti inca un motiv pentru care mi-a placut filmul asta si o sa il revad cu domnul meu? Morgan Freeman! Prezenta lui asigura o doza de mister si inteligenta. Ca in toate filmele in care joaca.

Merita sa mergeti sa il vedeti si, inainte, sa dati o raita prin magazinele din Afi Palace Cotroceni ca au o multime de surprize pentru voi!

Poate vrei să citești

4 thoughts on ““Now You See Me” – printre cele mai bune

  1. Vizionarea de presa a avut loc in Vitan, dimineata. Dupa vizionare a venit un iluzionist si a facut si el cateva magii. A accentuat starea magica in care oricum eram cufundati.

    Confirm: film care merita vazut!

    1. A doua sau a treia vizionare de presa. Frate cate mai fac astia :))? Eu am avut invitatii la el acum 2 saptamani si nu m-am dus. Ma bucur ca ti-a placut 🙂

    2. Eu cred ca am fost la prima, intr-o miercuri dimineta, acum vreo 2-3 saptamani.

      Iar invitatiile la vizionare iti apareau cumva in mail ca prin magie? Te uitai acum si dupa 1 minut iti aparea o invitatie care de fapt a venit acu 3 ore? :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.