fbpx

Unele poza de pe Facebook sunt foarte vesele. Se rade mult la ele. Unele sunt doar in aparenta vesela, ascund in spate o poveste trista. Ca aceasta de mai jos:

Am gasit-o aici, share-uita de Larisa Petrini. La prima vedere am crezut ca e o gluma, avea si peste 6000 de share-uri. Apoi am citit textul o data, de doua ori, de trei ori … si am realizat cat de trista poate sa fie. M-am oprit din zambit instant.

Nu vreau sa o analizez cum ar face-o un psiholog. Dar totusi … cat de adevarata este. E un baietel care incearca sa obtina atentia tatalui, nu o capata … si la un moment dat se intoarce roata. De cate ori nu se intampla asta in viata? Cand parintii sunt ocupati cu cariera, timpul liber, vacante, prieteni, iubire … si uita sa comunice cu copilul? Cand cel mic se simte singur si cauta companie in alta parte. Cand nimereste un anturaj deloc pozitiv. Cand alege calea cea rea pentru ca nu a avut cine sa i-o arate pe aia pozitiva.

Mi-as dori sa fie doar o poza trista, Din pacate e realitatea. Poate invatam totusi ceva din asta …

Poate vrei să citești

2 thoughts on “O poza foarte trista …

  1. Ce parere sa am, din pacate in zilele noastre asa se intimpla. Cauza? Viata intr-o societate nesigura. Parintii se dau de ceasul mortii pentru a asigura o viata mai buna, decit a lor, odraslelor si pierd contactul cu acestia. Odraslele stau pe FB, net etc. si se indeparteaza de viata reala. Asta-i parerea mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.