fbpx

Păzea, Kevin Spacey e pe Instagram!

Că Instagram crește știm cu toții. Că este invadat de vedete de toate felurile, și asta se știe. Pentru cei care pierd mult timp urmărind conturi internaționale și mai și iubesc “House of Cards”, am o veste mare pentru voi.

Kevin Spacey e pe Instagram și a postat prima poză și primul video. Și pentru că e el și nu ne poate dezamăgi nici aici, cum a intrat în lumea celei mai cunoscute aplicații pentru fotografii făcute cu telefonul? Cu un selfie în fața Casei Albe, normal!

kevin spacey instagram

24 de ore, 4 postări, 45.000 de followers, 20.500 likes și 1500 comentarii. Cifre care nu bat niciun record, dar arată că există acolo public pentru Kevin și glumele lui.

M-am uitat de curiozitate să văd care sunt cele 14 conturi pe care le urmărește el în acest moment. David Beckham, Jimmy Fallon, House of Cards, Leonardo DiCaprio, Lenny Kravitz, Robin Wight (normal, doar e nevastă-sa), Andy Murray, Michael Kelly, Edgar Wright, Jonathan Yeo, North Shore Animal League, Florida Panters, Lionel Richie si Ansel Elgort.

În altă ordine de idei, luna martie o să ne aducă un nou sezon din House of Cards. Ca să nu ne plictisim în campania electorală din SUA 🙂

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.