fbpx

La Webstock a întrebat cineva ce este un podcast. Și răspunsul a fost – un vlog fără video. Mi-a plăcut descrierea și cred că se potrivește. Sau un articol de blog audio. Poți să spui și așa.

podcast

Ideea e că de ceva timp am descoperit câteva podcast-uri pe care le urmăresc cu drag și aș vrea să îmi lărgesc aria cu ajutorul vostru. De ce le ascult? Pentru că pot face orice altceva în timpul ăsta, pentru că majoritatea sunt scurte și la obiect și pentru că vorbitorul este mult mai degajat și liber fără o cameră video pe el.

Zoso

De pe 29 august publică marțea și joia câte un podcast despre lucruri aparent simple, discuții în care nu intră oricine, adevăruri greu de suportat de alții și o mulțime de subiecte care te pun pe gânduri.

Robert Katai

Am așteptat ceva ca Robert să lanseze al lui podcast pentru care s-a pregătit mult. Deocamdată ne așteaptă 50 de episoade și mai vedem apoi, dacă va considera că merită să continue.

Zaiafet

De el am aflat de la Mariciu. Și este o combinație de podcast cu video. Bun de ascultat în timp ce faci altceva. Mereu are câteva un invitat special, cel mai des chiar Marian. E de urmărit!

Revista DOR

Pe Bune este un podcast produs de revista DoR. Gazda emisiunii este Andreea Vrabie.

Fiecare episod prezintă povestea de viață a unui om creativ, cu toate problemele, momentele de îndoială, fricile și bucuriile pe care le trăiești atunci când faci ceva în care crezi.

Wineot

E un podcast despre orice. Invitații beau vin în timp ce răspund la întrebări, ca să fie totul mai distractiv și mai palpitant. Iar pentru voi e pur și simplu ca și cum ați sta de vorbă la un pahar de vin cu ei.

Se gândesc la subiectele de discuție cu muuult înainte de a lansa vreun episod, când procraștinează la serviciu sau când se uită prin comentariile cu sugestii pe care le lasă cei care îi ascultă Episoadele vor fi postate săptămânal, miercurea, așa că stay tuned

StandupShop.ro

Ăsta e podcastul “Între showuri cu Teo, Vio și Costel” înregistrat în Club 99 între show-urile de stand-up din weekend. Au ajuns deja la episodul 131, deci aveți multe de recuperat.

Istoria Culturală a României Podcast

Ovidiu Eftimie și Dorin Lazăr discută cele mai importante subiecte culturale și știri din ultima săptămână. Uneori cu invitați (mereu mai deștepți ca ei), alteori doar de capul lor. 221 episoade până acum 🙂

TechVolution

Este show-ul în care se vorbește despre Apple sau alte companii, aplicații, gadget-uri și tehnologii care le plac. Acest Podcast este realizat de Adrian Boioglu pentru rețeaua CityPodcast. 50 de episoade până acum!

SocialPros

Social Pros is one of the most popular marketing podcasts in the world, and was recently named the best podcast at the Content Marketing Awards. Listen for real insight on the real people doing real work in social media. You get the inside stories and behind-the-scenes secrets about how companies like Ford, Dell, IBM, ESPN, and dozens more staff, operate, and measure their social media programs.

So, ce alte recomandări aveți pentru mine?

 

Poate vrei să citești

6 thoughts on “Ce podcast-uri îmi recomandați?

  1. Super ideea de a face o lista cu podcast-uri! Daca iti place si esti interesata, poti asculta si The GaryVee Audio Experience sau The Tony Robbins Podcast! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.