fbpx

Am acasă cam peste 60 de rochii. Dap, știu. Sunt multe. Sau nu? Pur și simplu îmi plac foarte mult, sunt super versatile pentru orice anotimp și acoperă cu succes kilogramele în plus. Gata, am recunoscut!

rochie

rochie

Și cu toate astea, fac parte dintre fetele care spun, uneori, că nu am cu ce să mă îmbrac. Așa a fost la nunta Buneștilor. Aveam 2 rochii posibile și totuși niciuna nu mi se părea ok. Îmi doream ceva mai mult, potrivit pentru un eveniment tare drag mie. Problema e că mi-am dat seama de asta prea târziu. Adică luni. Și până joi uitasem deja și abandonasem ideea. Până m-a contactat Carmen de la Roserry. Văzuse o discuție în online despre asta și insista să mă ajute.

– Dar e joi seara deja și eu sâmbătă dimineța plec la Curtea de Argeș
– Nicio problemă, ajungi acasă, te măsori, dau rochia la făcut și mâine dimineața o ai
– Dar nu e nevoie, mă descurc cu ce am, e vina mea că m-am trezit târziu
– Îți dorești rochia asta? Da! Atunci dă-mi mărimile

Ce să mai zici? E ca mine. Nu se lasă deloc și e mai încăpățânată decât ai crede. Am cedat însă doar așa, de chestie. Eram sigură că plec cu una din rochiile mele. Până am primit un telefon vineri dimineață că rochia e gata și mi-o trimite prin Uber ca să ajungă mai repede. Am rămas mută. A venit șoferul, am probat rochia, însă era puțin cam largă și lungă. Carmen mi-a recunoscut că atelierul se închide însă va ruga o colegă să rămână peste program să mă aștepte. Am făcut 40 de minute până acolo, am stat 11 minute pe ceas pentru modificări și am plecat acasă.

rochie

În total, rochia mea made to measure a fost gata în 14 ore de la prima noastră discuție până când am ridicat-o cu măsurătorile perfecte. Și cine a avut rochia visată la nunta Buneștilor? Eu! De ce? Pentru că se poate!

Mulțumesc Carmen și promit că pe viitor dau semne mult mai repede. Sau cel puțin încerc 🙂

 

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.