fbpx

Prima expoziție pe care abia aștept să o văd!

În aproape 33 de ani am fost la multe expoziții. Unele organizate de mine, altele de prieteni sau străini. Însă niciodată nu am avut nerăbdarea ca ziua vernisajului să vină ca acum.

Cei care mă cunosc știu deja că mă uit la Formula 1 mai mereu. De când cu Cel Drag am început să nu ratez nici calificările măcar. Perioada asta e una mișto pentru mine pentru că țin cu Lecrerc și Verstappen. Și fix ei sunt în top acum. Iar visul de a ajunge la o cursă nu se va duce prea ușor. Budapesta sună foarte bine!

Și iată peste ce am dat. Vă recunosc că am văzut informațiile de cam 3 ori până să mă prind. OMG! Uite ce expoziție vine la București, fix la Qreator, organizată de prietenii mei de la GrupaMare. Și fix în locul în care de 17 luni organizez eu seria FotografOM (P.S. ne vedem sâmbătă, da?)!

Săptămâna 15-22 octombrie 2019 va dezvălui în premieră, perioada care este consacrată drept Epoca de Aur a F1, din perspectiva unică a foto-jurnalistului american Richard Kelley.

Niki Lauda, Alain Prost, James Hunt, Mario Andretti, Clay Regazzoni, Nigel Mansel sau Ayrton Senna – sunt doar câteva nume emblematice care au făcut istorie în F1 şi care vor fi prezentate pentru prima oară invitaţilor dintr-o perspectivă neconvenţională, plină de emoţie.


Sălile elegante ale Qreator vor fi la dispoziţia publicului între orele 9.00 – 20.00 de luni până vineri şi între orele 10.00 – 21.00 sâmbăta şi duminica.


Pentru o singură seară autorul va fi oaspetele de onoare al unui eveniment de gală, care va aduce laolaltă lansarea de carte – „Waiting” – alături de o expoziţie de fotografii de mari dimensiuni, ambele purtând semnătura acestuia.

Info complete eveniment!

Tare sper să fie cartea la vânzare acolo și abia aștept să vizitez expoziția alături de Cel Drag.

Cine mai vine?

Abonează-te la newsletter-ul meu pentru a primi săptămânal articolele publicate!Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.