fbpx

Anul acesta am fost extrem de organizată pe partea de cadouri. Sunt mândră de mine pentru că acum nu mai trebuie să umblu prin magazine.

Daaar, e adevărat că mai am 2-3 persoane pentru care nu am reușit încă să găsesc ceva offline, așa că am găsit soluția ideală. Și pentru că știu că în comunitatea mea sunt mult pasionați de online, digital, ecommerce și antreprenori sau studenți, am o super recomandare de cadou de Crăciun pentru voi (și un cadou de la mine, la finalul articolului):

Skillab, academie de cursuri online Live în domeniul business

De peste 3 ani, de când am proiectul SocialPedia, nu e zi să nu îmi ceară cineva o recomandare de curs de marketing, ecommerce sau orice alt domeniu. Pandemia, și comoditatea – să fim sinceri – ne-au făcut pe toți să ne mutăm online unde sunt o mulțime de cursuri de toate felurile. Unele înregistrate, altele nu.

Dar vestea cea mare abia acum vine – Skillab, academia internațională pentru educație în domeniul afacerilor lansată în urmă cu șase ani la Kiev și care contribuie la dezvoltarea profesională în 129 de țări, a intrat în România și își propune să susțină anual peste 100 de cursuri online live.

Când prietenii de la Skillab mi-au propus să vă povestesc de ei, m-am bucurat foarte tare să aflu că au cursuri online LIVE, iar cursanții pot interacționa în timp real cu profesorii și ceilalți colegi si acesta este, trebuie să recunoaștem, un diferențiator puternic.

Apoi, un alt element vital este faptul că profesorii sunt profesioniști cu experiență practică în câmpul muncii și nu doar experți la nivel teoretic, academic. De aceea componența tipică a unui curs este de 40% teorie, 40% practică și 20% studii de caz.

May be an image of 1 person and text that says 'CURS ONLINE Marketing Digital Curs 1 Curs 5 Introducere YouTube în Digital Marketing Curs 6 Curs 2 KOLs Advertising Affiliate Marketing Curs 7 Website Curs Email Marketing Curs 9 E-Commerce este consumatorul tău? Cu cine vrei să comunici? Curs Social Media- Facebook &Instagram Curs Google Marketing Platform Curs 10 Analiza performanță Management de proiect Curs 11 Planificarea unei campanii strategie la rezultate Curs 12 Planificarea unei campanii2 2- strategie la rezultate Diana Ștefan Lead Digital Marketing & E-Commerce Manager PHILIPS DOMESTIC APPLIANCES'

Ce am reținut din prezentarea lor este că aceste cursuri se adresează tuturor celor care doresc să își perfecționeze cunoștințele, să devină antreprenori sau profesioniști mai bine pregătiți, sau celor care se pregătesc pentru o schimbare în carieră. Ele nu sunt recomandate începătorilor absoluți, e bine să existe totuși o bază de cunoștințe în domeniul cursului sau unul tangent, dar dincolo de asta, sky is the limit.

Skillab poate ajuta profesioniștii români să își dezvolte abilități în ton cu ultimele tendințe profesionale care sunt aduse de angajatorii internaționali și pe piața locală. În același timp, cu bagajul suplimentar de competențe adus de absolvirea unui curs Skillab, forța de muncă locală poate foarte bine să concureze și pe piața de muncă globală. Mai ales în contextul work from home care a căpătat noi valențe în ultimii 2 ani.

Conceptul care stă la baza Skillab, rezumat prin motto-ul „Be Smart, Be Skilled”, se potrivește foarte bine cu comunitatea SocialPedia, de aceea, așa cum am promis, am și un cadou pentru voi

Codul de reducere SABINAC de 15% discount la orice curs din portofoliul Skillab. Acesta trebuie comunicat consultantului care vă va contacta pentru achitarea cursului.

Puteți să vă alegeți orice curs dintre Digital Marketing, HR Management, Excel for Business, Power BI și Manager de Vânzări.

Acestea fiind spuse, iată o idee rapidă de cadou atât pentru voi cât și pentru cei dragi sau pentru angajații din agenție sau de la brand / client. Sper să vă fie de folos și vă invit cu drag să dați vestea mai departe!

(articol sponsorizat)

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.