fbpx

Echipa națională masculină a României la handbal a cucerit duminică medalia de aur la Campionatul Mondial Universitar de la Malaga, Spania, dupa ce a învins Coreea de Sud în finală cu scorul de 28-20.

handbal

După aproape 30 de ani, echipa României a reușit această performanță dupa ce a trecut de Spania cu 29-26, Portugalia cu 30-26 și Coreea cu 29-8. Doar cu Egipt au pierdut cu 27-28, un scor extrem de strâns, demn de un meci de infarct.

Și pentru că nu România a câștigat această medalie, ci o echipă frumoasă de băieți muncitori despre care prea puțini știm, iată lotul condus de Ion Mihailă: Ionuț Iancu, Darius Makaria, Andrei Bejinariu, Ionuț Nistor-Ioniță, Bogdan Moisa, Ciprian Sandru, Robert Militaru, Cosmin Capota, Nicolae Ungureanu, Alexandru Budui, Demis Grigoraș, Adrian Rotaru, Mihail Huța și Dumitru Tudorancea.

Să nu uităm de argintul fetelor la același campionat. Vești frumoase și o comunicare perfectă în social media, puteți urmări pe pagina de Facebook a FRH – Federația Română de Handbal.

Pentru cei care s-au săturat de fotbal, în perioada asta avem tenis la Wimbledon, Turul Franței la ciclism, Formula 1, CM de handbal feminin tineret U20 și ne pregătim de Jocurile Olimpice de la Rio! Să tot fie sport de calitate 🙂

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.