fbpx

Ca multe din lucrurile pe care Teatrul Masca le face in Social Media sunt un exemplu de “Asa DA”, stiti deja. Insa niciodata nu inceteaza sa ma uimeasca.

Aseara am vazut o postare de la ei, despre niste prieteni care ii frecventeaza foarte des. Un cuplu de “pensonari tineri” care au vazut aproape toate spectacolele lor. Cadoul pentru ei era un fragment din piesa de teatru “Actorul” pe care sper sa o revad si eu cat de curand.

Nu au mentionat despre cine este vorba, dar de dimineata, pe Facebook, am aflat.

Observati comentariul venit de la Teatrul Masca? Cum au reusit sa il lase pe domn fara cuvinte? Pentru ca asa se face social media! Putina atentie la spectatorii fideli, mesaje personalizate si surprize de acest gen. Respectivul cuplu va reveni cu si mai mare bucurie la teatru si altii care au vazut mica intamplare le vor urma exemplul.

Bravo Teatrul Masca si pentru asta si pentru cele 1500 de posturi de pe blog si ne vedem pe 13 februarie la Ziua Bloggerilor!

Poate vrei să citești

3 thoughts on “Social Media in Romania, asa DA!

  1. Multumim mult, Sabina! Incercam sa invatam de la voi, cei cu experienta, cei care ne-ati oferit intotdeauna spriinul vostru si care ne-ati fost mereu aproape.

    Ne vedem Miercuri 13 februarie la 18.30 si te imbratiam cu drag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.