fbpx

Țin minte când am văzut primul trailer din “Star Wars: The Last Jedi”, al doilea film apărut din trilogie, am zis că va fi un film epic. Filmul nu a dezamăgit pe partea de efecte speciale și peisaje, ca deobicei echipa grafica merită toate laudele. Dar parcă nu a fost de ajuns pentru a-l face un film foarte bun.

star wars the last jedi

Nu mă înțelegeți greșit, filmul a fost ok și atât. Nu am avut aceeași senzație ca la primele filme Star Wars de exemplu “The Empire Strikes Back” sau “A New Hope” când ne bombardau sentimental. Acum a fost o tentativă care mai mult m-a făcut să mă gândesc dacă cei de la Disney au încercat sau nu să copieze modelul Marvel de a combina toată acțiunea cu niște mici glume menite să mai spargă din cursivitatea acțiunii. Din păcate aici nu le-a ieșit și de aceea pot să zic că filmul m-a  dezamăgit ușor în această privință.

În rest ce pot să mai zic de bine a fost coregrafia la scenele de luptă cu săbiile lightsaber, cred că a fost printre cele mai bune coregrafii, chiar la fel de bună ca scena de luptă dintre Vader și Luke în “Empire Strikes Back” sau Anakin contra Obi-Wan în “Revenge of the Sith”.

A fost o plăcere să îi revăd pe Mark Hamil, Carrie Fisher și Benicio Del Toro, dar și pe cei din noua generație care au jucat destul de bine rolurile precum Daisy Ridley și Adam Driver.

Pe scurt, fanii Star Wars mai au încă un film pe care pot să îl treacă pe lista de văzut din lunga serie și așteptăm ca ultimul film din trilogie care va apărea in 2019 să încheie și această serie. Între timp mai avem un spin-off anul viitor, perfect ca să ne mai țină ocupați până atunci.

Filmul e disponibil de pe 14 decembrie în 3D și IMAX 3D, normal că vă recomand a doua variantă 🙂 

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.