fbpx

Stire: Sergiu Nicolaescu a murit

Iata si prima stire trista pe anul acesta. Nu mi-a venit sa cred cand am citit si nu imi vine sa cred nici acum cand scriu. Si totusi s-a intamplat.

Stiam ca este in spital pentru o afectiune digestiv cronica. Apoi au fost vesti de genul: nu mai are nevoie de operatie, iti revine, s-a operat, mai ramane in spital, starea s-a agravat. Si astazi dimineata a venit aceasta veste oribila … Mai multe aici.

Nu m-a interesat niciodata latura lui politica. Chiar daca am avut in jur oameni care l-au blamat. Ma bucur doar ca a ramas in lumina reflectoarelor mereu si ne-a oferit filme pana acum … la 82 de ani!

Se duc. Usor, usor, se duc toti titanii. Unul cate unul, ne parasesc pentru o lume poate mai buna. Si ce e mai trist e ca fix acum ne vom aminti de Sergiu Nicolaescu, vom vedea filmele lui, vom asculta povestea vietii lui si toti prietenii, adevarati sau nu, il vor plange, in direct, la televizor.

I-am vazut toate filmele. M-a fascinat ca om, ca profesionist si ca realizari pe care nimeni nu le-a mai atins. Dumnezeu sa il odihneasca!

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

3 thoughts on “Stire: Sergiu Nicolaescu a murit

  1. Dumnezeu sa-l ierte!, dar eu mi-l amintesc numai in momentul din ’89, cand statea langa Iliescu, Petre Roman, Caramitru si ne-a dus pe toti de nas. Asa ca… despre morti numai de bine!

  2. M-am nascut în străinatate (în Rusia) în 3-lea generație și n-am auzit nici-un cuvint romanesc din copilarie.

    Am 30 de DVD-uri de Sergiu Nicolaescu in colecția mea. Sergiu Nicolaescu pentru mine este profesor emerit de istorie și cultură românească. “Lecțiile” lui nu au fost dificile pentru mine, așa cum a apărut în fața mea ca filmele minunate!!! Eu pot adăuga și lecții practice de limba română prin filmele lui în genul de acțiune.

    În sfârșit de octombrie 2012 am avut o întâlnire cu domnul Nicolaescu la Palatul Parlamentului în București. A fost ziua cea mai memorabila din viața mea…
    Și în luna ianuarie, acest român cel mare a mers la ceruri …
    Dumnezeu să-l odihnească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.