fbpx

Asta era mesajul pentru mine acum ceva timp. Asa scorpion cum sunt, de multe ori fac prostia sa nu ascult de nimeni si sa imi rezolv problemele doar cum ma taie pe mine capul.

stop-talking-and-listen-more

In procesul de auto-educare, am observat ca sunt doua tipuri de oameni:

– cei care fac totul doar cum vor ei si nu asculta niciodata de nimeni

– cei care cer parerea tuturor, avizati sau nu, si nu mai tin cont de ce vor ei

Adica ori faci numai ca tine ori nu prea faci nimic pentru ca i-ai ascultat pe prea multi. Asa mi s-a intamplat mie de fiecare data cand am cerut sfaturi aici si raspunsurile nu erau majoritatea la fel. Asa s-a intamplat cand mi-am schimbat tema, cand am ales hosting-ul si numele domeniului. Cand mi-am cumparat aspiratorul si am mai facut alte achizitii la care nu ma pricepeam. Am dat de toti experitii pamantului care simt nevoia sa se bage in seama si se cred buni la toate.

Ce am schimbat? Am ascultat doar de doi oameni si am scos poza mea de pe blog si am facut modificari la tema, la partea tehnica, la hosting si la categoriile de pe blog. Am cerut parerea unei singure persoane care se operase deja si am decis sa ma operez la aceeasi clinica. Am fost la un magazin recomandat si mi-am cumparat bicicleta recomandata, nu pe aia visata de mine. Am mers pe mana unui singur om si in ultimii ani am stat numai in apartamente frumoase, la preturi avantajoase.

Sunt atatea si atatea cazuri in care ni se demonstreaza ca daca mai si ascultam putin, e de bine. Dar atentie de cata lume asculti si dupa cati “experti” te iei. Invata sa ai incredere in profesionisti si sa faci mereu si ce iti doresti tu, nu doar ce iti spun altii!

Multumesc Cetin, Vali, Zuleima, Alex C, Emanuela, Florin, Alexandru si multi altii pentru lectia asta!

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.