fbpx

Eu cred că stau în brațe cu tehnologia, zi de zi, de o viață. Așa simt. Dacă de 12 ani sunt creator de conținut și folosesc nonstop telefon, televizor, tabletă, laptop, smartwatch, becuri inteligente și câte și mai câte …

Dacă mă gândesc că tehnologia m-a ajutat să fac ce îmi place, păi mie mi-a schimbat viața 100%. Uneori în bine, alteori în rău. Încă învăț să găsesc un echilibru, să nu o folosesc excesiv și să optimizez consumul. De unde? De la oamenii în care am încredere, de pe platformele de conținut relevante, din locurile în care pot învăța lucruri interesante și utile pentru mine.

Ca atare, m-a super bucurat vestea că s-a lansat Zoom-powered by Vodafone, platformă cu conținut actual și original despre cele mai recente tendințe și lansări din domeniul tehnologiei. O găsiți la zoom.vodafone.ro.

Obiectivul lor este unul foarte clar și sincer:

Ne entuziasmează modul în care tehnologia evoluează și vrem să te ajutăm să ții pasul cu schimbările.

Aici afli cum îți transformă tehnologia viața de zi cu zi.

De exemplu: îi spunem „telefon” doar din obișnuință. Însă nu mai e doar atât, ci e o lume întreagă, e parte din viața noastră. Facem sport cu el, ascultăm muzică, ne uităm la filme, ne jucăm, citim, învățăm, vorbim cu el (Hey, Siri! Hey, Google!), facem poze, filmăm, verificăm cum e vremea afară, căutăm rețete și câte și mai câte. De aceea e bine să știm totul despre el, din surse sigure și de la persoane calificate.

Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Pentru că asta ar trebui să facă, să aducă soluții, nu să ne dea dureri de cap și să ne provoace stres și consum inutil de resurse de timp și bani.

Ce găsești în platformă?

  • recenziile smartphone-urilor nou lansate disponibile în portofoliul Vodafone
  • cele mai noi știri legate de tehnologie și inovații
  • tips & tricks despre cum poți utiliza tehnologia la potențialul său maxim
  • tutoriale
  • quiz-uri
  • trei categorii principale – Devices, Video și Zoom In

În cadrul platformei Zoom, poți găsi sfaturi și trucuri utile de la Ovvy, actualul campion mondial la FIFA, dar și articole interesante scrise de Vlad Petreanu, jurnalist cu o experiență de 30 de ani. În același timp, Otravă, un creator de conținut român, va scrie articole pe diverse subiecte de actualitate. Costin Giurgea este cel care va face recenziile pentru cele mai noi și interesante smartphone-uri.

Zoom by Vodafone îți arată totul în detaliu. Ready?

Poate vrei să citești

One thought on “Ție cum îți transformă tehnologia viața de zi cu zi?

  1. Te inteleg perfect, Sabina. Si eu m-am obsnuit cu smartphone-ul, cu castile wireless, cu becurile inteligente si cu conceptul de smart house, in general, incat, parca nu ma mai pot despinde de ele. Confortul pe care mi le ofera aceste lucruri este de neegalat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.