fbpx

Dupa cum v-am promis, revin cu acest top, important pentru mine si prin care doresc sa le ofer un mic semn de recunostinta celor care si-au trimis cititorii catre mine.

referrals sabina cornovac 300x165 Top referrals decembrie 2012

Asta e o metoda simpla de a le multumi celor care m-au mentionat in articole, m-au trecut in blogroll la ei sau m-au provocat sa las un comentariu la ei pe blog (ceea ce nu fac des). Nu e mult dar de multe ori lucrurile mici conteaza.

1. Arhiblog.ro

2. Zoso.ro

3. Criserb.com

4. Chinezu.eu

5. TheAnneMarie.ro

6. Manafu.ro

7. Blog.Remington-Style.ro

8. Talentirosit.ro

9. EmilCalinescu.eu

10. TomatacuScufita.ro

Pe langa acestia, pe primele locuri, normal, se afla Facebook, Google.com, Direct, T.co, M.Facebook.com, Twitter, RSS si Google.ro. Ma bucur ca sunteti din ce in mai multi care intrati direct.

Pe langa asta, luna ianuarie a insemnat un record pentru mine: 21.894 unici. Nu stiu daca e mult sau putin fata de alti bloggeri, pentru mine sunteti aproape 22.000 de persoane care mi-au citit articolele! Va multumesc si ne auzim si luna viitoare!

Poate vrei să citești

10 thoughts on “Top referrals ianuarie 2013

  1. Nu sunt 22.000 de persoane. Din cate stiu eu numarul ala de unici e suma numarului de unici pe 24 de ore adunata pe 30 de zile. Sun probabil un 1500 unici dintre care 700-800 revin zi de zi. Depinde si de celelalte numere pe care ti le furnizeaza Analytics (de exemplu new visitors), eu am calculat la un 30% new visitors cifrele de mai sus. Din minte asa, fara creion si foaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.