fbpx

Chinezu a pus întrebarea asta pe Facebook și m-a pus bine pe gânduri. Una e să faci o listă cu bloguri pe care le urmărești cu drag, ești abonat la ele, îi îndrăgești pe autori etc. Și alta e să spui pe cine citești zilnic!

bloggeri

Eu am peste 50 de bloguri în Digg Reader și folosesc zilnic Save de la Facebook pentru a-mi păstra articolele pe care vreau să le citesc neapărat, chiar dacă nu am timp atunci, pe moment, când mi-au apărut în NewsFeed. Și totuși, când Chinezu a pus întrebarea nu am reușit să fac o listă prea mare de bloggeri pe care îi urmăresc cu drag zilnic și cărora nu le ratez niciun articol.

Aceștia sunt:

Sigur mai sunt câțiva, însă după 9 ani de blogging și N articole citite, am rămas, se pare, la doar 7 bloggeri pe care îi urmăresc și citesc zilnic. Aș mai menționa în plus și Alex Damian, Cristian Manafu, Marian Ionescu, Prințesa Urbană, Robert Katai, Ioana Dumitrache, Corina Scheianu, Andreea Irimia,  Cristina Bazavan, Marta Ușurelu, Andreea Retea, Alin Pandaru și mulți alții. Pe unii îi am în blogroll, pe alții nu.

Ceea ce mi se pare mie important e să nu uităm să ne mai și recomandăm între noi. Să mai scriem și despre alții, nu doar despre noi. Să nu uităm de unde am pornit și să punem mână de la mână la blogosfera românească să crească.

Deci, tu ce bloggeri citești zilnic? Mulțumesc pentru recomandări!

Poate vrei să citești

15 thoughts on “Tu ce bloggeri citești zilnic?

 1. Eu citesc bloguri in functie de ce-mi livreaza si facebook in feed.
  Chiar daca domeniul meu e travel, am cam renuntat sa mai citesc / urmaresc in mod constant bloguri din nisa asta. Nu pt ca nu imi place de nimeni de pe la noi, ci pt ca mi se pare ca asa imi pastrez eu blogul “altfel”.
  In rest o citesc mereu cu drag pe Andreea Burlacu, pe Miruna si alti cativa.
  Si intru cand mai anunti tu joburi, curioasa mereu daca a aparur ceva remote care sa mi de potriveasca :))).

  1. Hahaha, o sa tin cont sa caut si joburi remote! Eu pe tine te citesc mereu cand vreau sa plec undeva, acum urmeaza sa caut despre Barcelona 🙂

 2. Eu în fiecare dimineață citesc ce scriu Miruna Ioani și Mihai Vasilescu. Dacă nu îmi apar în newsfeed îi caut eu pe paginile lor sau dau click din email, chiar și în wekkendurile offline, dar să nu mă afle Miruna 😛

  1. Sincer, faceam un research pe bloggeri de social media/ digital si am ajuns pe un site iar in comentarii a aparut numele tau insotit de multe cuvinte de lauda. Bineinteles ca te-am cautat si am ajuns pe blog. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.